Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;...ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;...ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ;...

Πόλεμος Ρωσίας - Τουρκίας στα Δαρδανέλια... 

Πανικός επικράτησε χθες το απόγευμα στα Δαρδανέλια, όταν ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο πέρασε χθες το απόγευμα από τα στενά του Βοσπόρου, έχοντας άγνωστο φορτίο. Οι Τούρκοι αναστατώθηκαν αμέσως και το περιστατικό έλαβε μεγάλες διαστάσεις, καθώς απεστάλησαν αμέσως πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής. Πρόκειται για το ρωσικό πολεμικό πλοίο Saratov, το οποίο έφερε τον αριθμό 150. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, το πλοίο πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης 14/4 από τα Στενά με κατεύθυνση προς τη θάλασσα του Μαρμαρά
Ο πανικός όμως προκλήθηκε από ένα αντικείμενο που μετέφερε το πλοίο, το οποίο δεν ήταν αναγνωρίσιμο από μακριά. Οι Τούρκοι θεώρησαν πως επρόκειτο για κάποιο αλλόκοτο όπλο και αμέσως σήμαναν συναγερμό.
Εν τέλει όμως, το ρωσικό αυτό πολεμικό πλοίο μετέφερε αρκετά στρατιωτικά οχήματα, ενώ στο πλοίο επέβαιναν δεκάδες Ρώσοι στρατιώτες, οι οποίοι περίμεναν με το δάκτυλο στην σκανδάλη. 
Με το που διαπίστωσαν περί τίνος πρόκειται, οι Τούρκοι απέστειλαν και ένα ελικόπτερο, εκτός από τα πλοία της ακτοφυλακής που είχαν φθάσει νωρίτερα. 
ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ