Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Διπλό χαστούκι στους άθεους...!


 Τις τελευταίες ημέρες, η Ένωση Άθεων Ελλάδας οργανώνει μία εκδήλωση κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή, στην οποία καλούν χιλιάδες άτομα, προκειμένου να προσβάλουν τα ήθη και τα έθιμα της Ορθοδοξίας μας.
Μάλιστα την εκδήλωση την ονόμασαν ειρωνικά "Φανερός Δείπνος" και ανακοίνωσαν τους τόπους διεξαγωγής της εκδήλωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
Η Ένωση Άθεων ανακοίνωσε πως η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Ελιά Λεμόνι. Το μαγαζί όμως, μόλις ενημερώθηκε για τη εκδήλωση μέσω διαδικτύου, εξέδωσε ανακοίνωση πως τη Μεγάλη Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό το μαγαζί κατά τη διάρκεια του επιταφίου και πως την υπόλοιπη μέρα θα σερβίρονται μόνο νηστίσιμα φαγητά και δε θα παίζει μουσική. 
Λίγο αργότερα η Ένωση Άθεων αναγκάστηκε να κάνει κράτηση και σε δεύτερο μαγαζί, το οποίο επίσης τους ακύρωσε την κράτηση, αφού έμαθαν περί τίνος πρόκειται. Μετά από αυτό το διπλό χαστούκι, η βαθύτατα προσβλητική εκδήλωσή τους βρίσκεται στον αέρα.
...συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ