Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Επιστήμονες αποδεικνύουν τις «αόρατες οντότητες που μας κατασκοπεύουν»


Επιστήμονες που ψάχνουν για αποδείξεις για τη την ύπαρξη της αντι-ύλης ανακάλυψαν μια άγνωστη «αόρατη μορφή ζωής» εδώ στη Γη, η οποία θα μπορούσε να μας κατασκοπεύει.
Η Thunder Energies Corporation, μια πυρηνική φυσική και ενεργειακή εταιρεία, υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει «αόρατες οντότητες» που ζουν στην ατμόσφαιρα της Γης.
Η εταιρεία διοικείται από τον αμφιλεγόμενο μορφωμένο στο Χάρβαρντ, ιταλο-αμερικανικό πυρηνικό-φυσικό τον Δρ Ruggero Santilli.

Ο Δρ Ruggero Santilli εχει απορριφθεί από πολλούς επιστήμονες και θεωρείτε ένας «περιθωριακός επιστήμονας», αλλά με τη σειρά του ονομάζει την συνωμοσία εναντίον του από την καθιερωμένη αντίληψη, όπως η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.


Ο πυρηνικός φυσικός λέει ότι η ανακάλυψη έγινε με τη χρήση του Santilli τηλεσκόπιο που έχει αναπτυχθεί για να προσπαθήσει να απόδειξει την θεωρία των γαλαξιών από αντι-ύλη, κοσμικές ακτίνες αντί-ύλης και τους αστεροειδείς από αντι-ύλη.
Η ερευνητική ομάδα φοβάται ότι μέχρι τώρα άγνωστες μικρο-μορφές ζωής μπορεί να διεξάγουν μια συγκεκαλυμμένη επιτήρηση της Γη.

«Εμείς οι άνθρωποι πάντα πιστεύαμε ότι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τα πάντα με τα μάτια μας και άλλα οπτικά όργανα», δήλωσε ο φυσικός. «Αυτό πρόκειται να αλλάξει, επειδή βρήκαμε οργανισμούς στη γη που δεν μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι ή οπτικά όργανα, αλλά με νέα εργαλεία.»
Ο Santilli ισχυρίζεται ότι ανιχνεύσε «τουλάχιστον δύο διαφορετικούς τύπους« αόρατων οντοτήτων. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα του έχουν επιβεβαιωθεί από έναν αριθμό αμερικανικών αστρονόμων.

πηγή

4 σχόλια:

 1. Oπωσδήποτε γραφικός και «περιθωριακός επιστήμονας» αυτός ο Σαντίλλι!
  Όπως και άτομα σαν εμένα άλλωστε, τα οποία έχουμε δεκάδες προσωπικές φωτό και βίντεο με ανύπαρκτα κατά τ'άλλα αντικείμενα και οντότητες που μας κάνουν παρέα κάθε δευτερόλεπτο της καθημερινότητάς μας, όπως σφαιρούλες σαν ήλιοι που στέκονται πάνω από παραλίες και μοναστήρια, κρυστάλλινες σαϊτες που πηδούν οι σκύλοι μας να τις πιάσουν τη στιγμή που τους βιντεοσκοπούμε, κ.ά...χαζά μωρέ...ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!!!........

  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φυσικά και υπάρχουν. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός στο προηγούμενο σχόλιο. Ειρωνεύτικα αυτούς που μας λένε γραφικούς και ''φευγάτους'' όταν τους τα λέμε αυτά.
  Όσον αφορά ''αυτά'' τώρα...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ...πιστεύω πως μπαίνουμε σύντομα σε μια περίοδο που θα μας δοθούν απαντήσεις.
  Κάποιες συναντήσεις μαζί τους (4ου τύπου επαφές)πάντως, κάνουν την αντίληψη που έχουμε εμείς για τον Χρόνο, για γέλια! Αυτά τα κενά χρόνου που συνήθως συμβαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σοκαριστικά. Σκέφτεσαι ''πού μπορεί να βρέθηκα χωρίς να το αντιληφθώ και χωρίς να το θυμάμαι;;;...'' κ.ά...
  Κ-Τ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ Κώστα. Είναι θέμα αντίληψης. ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ