Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Η ανακοπή ΔΕΝ είναι αιτία θανάτου. Αιτία θανάτου είναι το αίτιο που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ την ανακοπή.


Κωνσταντίνος Αρβανίτης Δρ Ιατρικής - Καρδιολόγος

Το έχω ξαναπεί, πάρα πολλές φορές και δεν θα κουραστώ να το λέω και να το ξαναλέω:

Η ανακοπή ΔΕΝ είναι αιτία θανάτου. Από οτιδήποτε και αν πεθάνεις, η καρδιά κάποια στιγμή τελικά θα σταματήσει, εννοείται!

Αιτία θανάτου είναι το αίτιο που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ την ανακοπή.
Χρειάζεται πια να λέμε ακόμη και τα αυτονόητα;
1) Αν κάποιος μπήξει ένα μαχαίρι στο στήθος ενός άτυχου θύματος, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.
Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!
Αιτία θανάτου: Βαριά εσωτερική αιμορραγία θώρακος, μετά από τραυματισμό με μαχαίρι.
Αυτή είναι η "ορθόδοξη" ιατρική, που ξέραμε πάντα.
Αναφέρουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ αιτία που προκάλεσε τον θάνατο και ΟΧΙ ότι τελικά στον νεκρό, κάποια στιγμή... σταμάτησε η καρδιά του! Στη νέα και "μεταμοντέρνα ιατρική" όμως, αυτή που έχει αρχίσει να μολύνει το δημόσιο βίο την τελευταία 2ετία, όλο και συχνότερα ακούμε ότι μικρά παιδιά και ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ πεθαίνουν αιφνιδίως από... "ανακοπή"!
Ολα αυτά τα ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδάκια, που ένα ωραίο πρωί δεν ξαναξύπνησαν, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είχαν όλα τους υποστεί τον πειραματικό "εμβολιασμό" για κόβιντ. ΟΛΑ!
Ούτε ΕΝΑ υγιέστατο παιδάκι (επαναλαμβάνω: ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ παιδάκι και όχι κάποιο βαριά άρρωστο εκ γενετής, που δεν το γνώριζε) από αυτά τα δύστυχα παιδάκια, δεν ήταν ανεμβολίαστο για κόβιντ.
Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
Ο ίδιος ο πατέρας του προχτεσινού 12χρονου κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη, περιγράφει την διαβεβαίωση που του έδωσαν ΔΥΟ κιόλας ιατροδικαστές:
"Δύο ιατροδικαστές μάς διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται θέμα να “έφυγε” από το εμβόλιο, καθώς η Δήμητρα είχε κάνει και τις δύο δόσεις. Απλά, σταμάτησε η καρδιά της. Δεν είχε περάσει κοροναϊό, ούτε είχε κάποιο άλλο πρόβλημα, ήταν υγιέστατη. Ακόμα και γενετικά, που ψάξαμε εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που ίσως δεν γνωρίζαμε, μας διευκρίνισαν ότι δεν βρέθηκε κάτι».
Μάλιστα, 3 μήνες νωρίτερα είχε κάνει και καρδιολογικό έλεγχο και ήταν αποδεδειγμένα υγιέστατη!
Δεν είχαν λοιπόν ΤΙΠΟΤΕ να του πουν σαν αιτία θανάτου, αλλά έσπευσαν να τον ... "διαβεβαιώσουν" ότι ο μόνος που αποκλείεται να ευθύνεται ο "συνήθης ύποπτος"!
Αυτό το ξέρανε στα σίγουρα!
Από που ξέρανε, αφού δεν έχουν βρει την αιτία;
Μα τέτοια θα ρωτάτε τώρα;
Μην είστε τίποτε ρωσόφιλοι πσεκαζμένοι;
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Κάθε τέτοιος χαροκαμμένος γονέας επιθυμεί να ακούσει τέτοιες κουβέντες από τον ιατροδικαστή και τις ασπάζεται με μεγάλη προθυμία, γιατί θέλει μέσα του να ξορκίσει το φόβο που τον κατατρώει, μήπως μόνος του πήγε το παιδί του για καλό, αλλά τελικά το πήρε στο λαιμό του.....
Τυπική αμυντική ψυχολογική αντίδραση.
Για αυτό μην πρεριμένετε κανένας γονέας να το κυνηγήσει για να βρει την άκρη, πόσο μάλλον να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, γιατί αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήξερε ότι μέσα στους υπεύθυνους, περιλαμβάνεται και ό ίδιος.
Κάτι τέτοιο δεν θα το άντεχε....

3 σχόλια:

 1. Θα έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να χτίσουμε κι άλλες φυλακές...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σέ πολλά περιμένουμε τήν ώρα τους αλλά δέν λέει νά έρθει . Καλησπέρα Κώστα!

   Διαγραφή
  2. Υπομονή τίποτα δεν θα γίνει θα περιμένουμε θα θα θα

   Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ