Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ἡ Ἀνθρωπότης μπροστά στήν μεγαλύτερη μάχη της !



Αν κάποιος χρειαζόταν αποδείξεις ότι οι δυνάμεις που πιέζουν τους εξουσιαστικούς μοχλούς πίσω από τον ανεγκέφαλο βλάκα που κάθεται στο Οβάλ Γραφείο συμφωνούν πλήρως με την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ/Ηνωμένων Εθνών για τη βιοϊατρική τυραννία και τον μετανθρωπισμό, μην ψάξει πέρα ​​από το εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε ο Τζο Μπάιντεν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

«...Το εκτελεστικό διάταγμα ( Ε.Δ.)του Μπάιντεν της 12ης Σεπτεμβρίου 2022 δηλώνει ότι οι Αμερικανοί πρέπει να παραδώσουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που εμποδίζουν τον μετανθρωπισμό. Τα πρότυπα ασφάλειας των κλινικών δοκιμών και η ενημερωμένη συναίνεση θα εξαλειφθούν καθώς στέκονται εμπόδιο στην καθολική απελευθέρωση τεχνολογιών γονιδιακής επεξεργασίας που απαιτούνται για τη συγχώνευση των ανθρώπων με την τεχνητή νοημοσύνη 

Προκειμένου να επιτευχθούν οι κοινωνικοί στόχοι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν είναι μόνο νόμιμα. αλλά υποχρεωτικά».

Εδώ είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά αποσπάσματα από το εκτελεστικό διάταγμα του Μπάιντεν:

« Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να γράφουμε κυκλώματα για κύτταρα και προβλέψιμα να προγραμματίζουμε τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο γράφουμε λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές…συμπεριλαμβανομένων εργαλείων υπολογιστών και τεχνητής νοημοσύνης »

Διαβάστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ