Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ό δυστοπικός νέος κόσμος τού μετανθρώπου ετοιμάζεται πλανητικά γιά τήν νέα εποχή...

 

Η Σαουδική Αραβία μπορεί να είναι διάσημη για τη μεσαιωνική βαρβαρότητα και το πετρέλαιο, αλλά το βασίλειο επαναπροσδιορίζεται ως μια φουτουριστική οικοτοπία.

Η πιο πρόσφατη βιτρίνα αυτού του απίθανου οράματος είναι το The Line, μια πόλη με καθρέφτες ύψους 500 μέτρων, πλάτους 200 μέτρων και μήκους 170 χιλιομέτρων.

Η μητρόπολη φέρεται να έχει πληθυσμό 9 εκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το 2045. Το έργο προβλέπεται να κοστίσει έως και 1 τρισεκατομμύριο δολάρια :
Στους μελλοντικούς κατοίκους υπόσχονται μια "πολιτιστική επανάσταση" χωρίς αυτοκίνητα, δρόμους ή εκπομπές ρύπων. Τα υπόγεια τρένα θα τους μεταφέρουν από άκρη σε άκρη σε 20 λεπτά και όλες οι ανέσεις θα βρίσκονται σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια.


Το The Line αποτελεί μέρος της ευρύτερης ανάπτυξης του Neom στη βορειοδυτική Σαουδική Αραβία. Ενώ η MBS έχει υποσχεθεί μια "πολιτιστική επανάσταση που βάζει πρώτα τον άνθρωπο", το έργο θα εκτοπίσει χιλιάδες ανθρώπους που ζουν ήδη στην περιοχή.

Ένα μέλος της φυλής από την κοινότητα τράβηξε βίντεο διαμαρτυρίας για τις εξώσεις:{
Αργότερα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τις σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας.}

{Βάλτε τήν αυτόματη μετάφραση στά Ελληνικά}




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ