Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ξύνονται στήν γκλίτσα τού τσοπάνη οί ΗΠΑ... καί ό τσοπάνης εδώ είναι ό Πούτιν...


 Ο «ψυχρός» πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας έχει μεταφερθεί στο Β. Αιγαίο.

Ήδη ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης πλέει η ομάδα κρούσης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Harry S. Truman». Από το οποίο απονηώνονται καθημερινά μαχητικά F-18 και εκπαιδεύονται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης σε συνεργασία με όλα τα Συμμαχικά πλοία που το συνοδεύουν.

Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, εξαπέλυσε σήμερα ολομέτωπη επίθεση στις ΗΠΑ, απαιτώντας απαντήσεις.

«Δεν γνωρίζουμε πόσα χρόνια αναζητούσαν ευκαιρίες να αναπτύξουν αυτά τα όπλα» είπε η Ζαχάροβα και συνέχισε: «τι έκανε το υλικό αυτό εκεί; Δεν έχετε σύνορα με τη χώρα αυτή, δεν έχετε στρατιωτικές δυνάμεις υπό το κάλυμμα της επιστημονικής ανακάλυψης. Τι έκαναν οι εμπειρογνώμονες που έδιναν οδηγίες στους Ουκρανούς τι να κάνουν;» δήλωσε σε υψηλούς τόνους η Ρωσίδα εκπρόσωπος Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ