Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ομιλία Πούτιν γιά τήν καμπαλαρία τής Δύσης, τόν πόλεμο , τήν Ρωσσία.


 «Θέλω να με ακούσουν οι απλοί πολίτες των δυτικών χωρών: προσπαθούν τώρα επίμονα να σας πείσουν ότι όλες οι δυσκολίες σας είναι αποτέλεσμα κάποιων εχθρικών ενεργειών της Ρωσίας, ότι από το δικό σας πορτοφόλι πρέπει να πληρώσετε για τον αγώνα κατά της μυθική ρωσική απειλή. Είναι όλα ένα ψέμα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στη Δύση είναι αποτέλεσμα ενεργειών ετών από τις κυβερνούσες ελίτ των κρατών τους, τα λάθη τους, την κοντόφθαλμη και τη φιλοδοξία τους. Αυτές οι ελίτ δεν σκέφτονται πώς να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών τους στις χώρες. Έχουν εμμονή με τα κατοχυρωμένα συμφέροντά τους και τα υπερκέρδη τους.
Απόδειξη αυτού είναι τα δεδομένα διεθνών οργανισμών που λένε ευθέως ότι τα κοινωνικά προβλήματα, ακόμη και στις προηγμένες χώρες της Δύσης, μόνο επιδεινώθηκαν τα τελευταία χρόνια, ότι οι ανισότητες, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών μεγαλώνουν, φυλετικά και οι εθνικές συγκρούσεις γίνονται αισθητές. Ο μύθος μιας δυτικής κοινωνίας πρόνοιας, του λεγόμενου χρυσού δισεκατομμυρίου, καταρρέει.
Να επαναλάβω ότι σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης πρέπει να πληρώσει ακριβώς τις φιλοδοξίες της Δύσης, για τις προσπάθειες της με κάθε τρόπο να διατηρήσει την άπιαστη κυριαρχία της.

Ναι, πολλές χώρες στον κόσμο έχουν εδώ και καιρό παραιτηθεί και ζουν με σκυμμένη την πλάτη τους και  αποδέχονται με υπακοή όλες τις αποφάσεις του κυρίαρχου τους, κοιτώντας τον υποτακτικά στα μάτια. Έτσι ζουν πολλές χώρες. Δυστυχώς και στην Ευρώπη.

Αλλά η Ρωσία δεν θα είναι ποτέ σε τόσο άθλια και ταπεινωμένη κατάσταση, και ο αγώνας που κάνουμε είναι αγώνας για την κυριαρχία μας, για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας. Θα αγωνιστούμε για το δικαίωμα να είμαστε και να παραμείνουμε Ρωσία. Παράδειγμα για εμάς είναι το θάρρος και η επιμονή των στρατιωτών και των αξιωματικών μας, πιστών υπερασπιστών της Πατρίδας .

Λογική συνέχεια η επιβολή κυρώσεων, συγκεντρωτική έκφραση των ανεύθυνων, κοντόφθαλμων πολιτικών των κυβερνήσεων και των κεντρικών τραπεζών των ΗΠΑ και των χωρών της ΕΕ. Τα τελευταία χρόνια, είναι αυτοί που διέλυσαν το σπιράλ του παγκόσμιου πληθωρισμού με τα ίδια τους τα χέρια, οδήγησαν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας φτώχειας και την αύξηση των ανισοτήτων, σε νέες ροές προσφύγων σε όλο τον κόσμο. Και αυτό θέτει το ερώτημα: Ποιος θα ευθύνεται τώρα για τα εκατομμύρια θανάτους από πείνα στις φτωχότερες χώρες του κόσμου λόγω της αυξανόμενης έλλειψης τροφίμων;
Επαναλαμβάνω, ένα σοβαρό πλήγμα έχει επιτευχθεί σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία και το εμπόριο, στην εμπιστοσύνη στο αμερικανικό δολάριο ως κύριο αποθεματικό νόμισμα. "

Όλη ή ομιλία τού Πούτιν ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ