Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Δεν είναι πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας. Είναι η οικουμενική, η τελευταία απόπειρα επίθεσης του δυτικού πολιτισμού στον ρωσικό κόσμο στην ορθόδοξη ηθική στις παραδοσιακές αξίες!


Νικίτα Μιχάλκοφ ο μεγαλύτερος Ρώσος σκηνοθέτης
”Καλύτερα να βρεθείς κρεμασμένος γιατί έμεινες πιστός, παρά γιατί πρόδωσες..” Είναι το καταληκτικό επιμύθιο από εκπομπή του πιο μεγάλου εν ζωή σκηνοθέτη της Ρωσίας Νικίτα Μιχάλκοφ για τα γεγονότα στην Ουκρανία. Θέλει να δείξει όπως κι ο ίδιος ομολογεί ότι η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή είτε θα έπρεπε να εξαφανιστεί είτε όφειλε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η εκπομπή είναι ένα χρονικό του πολέμου που άρχισε με την ανατροπή Γιαννούκοβιτς.

Σημειώνει:

Δεν είναι πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας δεν είναι πόλεμος με την Ευρώπη με την Αμερική. Δεν είναι πόλεμος για τη Δημοκρατία..Είναι οικουμενική και ίσως η τελευταία απόπειρα επίθεσης του δυτικού πολιτισμού στον ρωσικό κόσμο στην ορθόδοξη ηθική στις παραδοσιακές αξίες.

(Αυτή η επίθεση έγινε και στον ελληνισμό και στη δική μας ορθόδοξη ηθική στις παραδοσιακές μας αξίες αλλά εμείς συνθηκολογήσαμε νωρίς παραδοθήκαμε και τώρα ως μισθοφόροι του ΝΑΤΟ υπήκοοι αποικίας είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε τ΄αδέρφια μας ενώ ανάλγητοι κανιβάλοι κάναμε τα παιδιά μας ρεντίκολο των αιώνων που κατάπιαν το αμερικάνικο ”έκσταση”….Θυσιάσαμε για μια ακόμη φορά την Ιφιγένεια όχι στην Αυλίδα αλλά στην Αλξανδρούπολη για το κατευώδιο για μια νέα Τροία για μια ξένη εκστρατεία για ένα στρατό που δεν είναι των Αχαιών, των Ατρειδών αλλά των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών.)

Δείτε το  εδώ

3 σχόλια:

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ