Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

«Σώζουμε τον κόσμο από μια ριζοσπαστική αριστερά φιλοσοφία που θα καταστρέψει αυτήν τη χώρα», είπε ο Τραμπ, «και μετά θα ακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος».

Λέγοντας ότι δεν γνώριζε πολλά για το κίνημα QAnon, εκτός από το γεγονός ότι του άρεσε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ πρόσθεσε ότι η αντίθεση σε μια σατανική συνωμοσία παιδόφιλων - όπως φαίνεται να πιστεύουν ότι κάνει - δεν θα ήταν λάθος.
«Δεν ξέρω τίποτα γι 'αυτούς, εκτός από ότι μου αρέσουν», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης το βράδυ στον Λευκό Οίκο, όταν ρωτήθηκε για την QAnon. Όταν του είπαν πώς πιστεύουν ότι σώζει τον κόσμο από μια συνωμοσία σατανικών παιδεραστών και κανιβάλων, ο Τραμπ απάντησε: «Υποτίθεται ότι είναι κακό;»
«Σώζουμε τον κόσμο από μια ριζοσπαστική αριστερά φιλοσοφία που θα καταστρέψει αυτήν τη χώρα», πρόσθεσε ο Τραμπ, «και μετά θα ακολουθήσει ο υπόλοιπος κόσμος».
Το Facebook εκκαθαρίζει και περιορίζει χιλιάδες λογαριασμούς QAnon - συν antifa και πολιτοφυλακή - διευρύνοντας τον ορισμό των «επικίνδυνων ατόμων»Ο πρόεδρος διατύπωσε την απάντηση στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ταραχών στο Πόρτλαντ και αλλού στις ΗΠΑ, οι οποίες συνεχίζονται εδώ και μήνες υπό το πρόσχημα των ειρηνικών διαδηλώσεων για «φυλετική δικαιοσύνη».

Το Facebook έχει αφαιρέσει χιλιάδες ομάδες και σελίδες που σχετίζονται με τη συνωμοσία QAnon μετά την επέκταση της έννοιας "επικίνδυνα άτομα" ώστε να συμπεριλάβει εκείνους που απλώς "γιορτάζουν βίαιες πράξεις".Σχεδόν 1.000 ομάδες και σελίδες και πάνω από 1.500 διαφημίσεις που σχετίζονται με το QAnon καταργήθηκαν κατά την Τετάρτη, ενώ επιβλήθηκαν λιγότεροι περιορισμοί σε επιβλητικούς 10.000 λογαριασμούς Instagram που σχετίζονται με το Q (μαζί με σχεδόν 1.500 ομάδες και σελίδες στο Facebook). 

Το Facebook επέκτεινε επίσης πρόσφατα την ήδη εκτεταμένη λίστα απαγορευμένης «ρητορικής μίσους» για να συμπεριλάβει μακιγιάζ μαύρου προσώπου και σχολιασμούς  'οπως « Οι Εβραίοι ελέγχουν  τον κόσμο ή ελέγχουν μεγάλα ιδρύματα όπως δίκτυα μέσων, την οικονομία ή την κυβέρνηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ