Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 25 Αυγούστου 2020

Σπουδαγμένο είδος ό άνθρωπος από τούς εξουσιαστές του….

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα που κάθονται

Ο ΣΤΆΛΙΝ ΚΑΙ Η ΚΌΤΑ!

Σε μια από τις συνηθισμένες συναντήσεις με τους συνεργάτες του, ο Στάλιν ζήτησε να του φέρουν μία κότα, την πήρε στην αγκαλιά του και πιέζοντας την σφιχτά με το ένα χέρι, με το άλλο άρχισε να την ξεπουπουλιζει. 
Η κότα φώναζε από πόνο και προσπαθούσε να δραπετεύσει με κάθε τρόπο χωρίς επιτυχία, η λαβή ήταν πολύ δυνατή για εκείνη. Ο Στάλιν κατάφερε να αφαιρέσει όλα τα φτερά χωρίς μεγάλα προβλήματα και αφού τελείωσε είπε στους συνεργάτες του: "Τώρα κοιτάξτε τι θα συμβεί." 
Έβαλε την κότα στο έδαφος και απομακρύνθηκε από αυτήν, πήγε και πήρε λίγο σιτάρι, ενώ οι συνεργάτες της παρακολουθουσαν με έκπληξη καθώς, παρά τούς πόνους και την αιμορραγία, η κότα έτρεξε προς αυτόν μόλις έριξε χούφτες σιτάρι στο έδαφος, περιμετρικά στο δωμάτιο. Η κότα όχι μόνο δεν έφυγε αλλά τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα. 
Σε αυτό το σημείο ο Στάλιν στράφηκε στους βοηθούς του, που έκπληκτοι παρατηρούσαν το θέαμα και είπε:
 "Είδατε, έτσι κυβερνώνται οι ανόητοι άνθρωποι. Είδατε πως η κότα με ακολουθούσε παρά τον πόνο που της προκάλεσα; Οι περισσότεροι λαοί είναι έτσι, συνεχίζουν να ακολουθούν τους κυβερνήτες και τους πολιτικούς τους παρά τον πόνο που τους προκαλούν, με μοναδικό σκοπό να λάβουν ένα δωράκι, λίγο παραπάνω από το τίποτα ή απλώς κάποιο φαγητό για να ξεχάσουν την πείνα τους για λίγες μέρες ". 
Από ότι φαίνεται ο Έλληνας ανήκει σ'αυτην την κατηγορία! 

Μανωλης Τζωρακολευθερακης

2 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΝΩΛΗ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ
  ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
  ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ
  ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
  ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΑΡΑΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα καί σέ εσένα. Δέν είμαι ό Μανώλης, αλλά ή Σοφία καί μού άρεσε ή ιστορία πού έκανε ανάρτηση ό Μανώλης στό Φέϊσμποκ γιά τόν τρόπο πού ό Στάλιν έδειξε πώς διοικούνται οί άνθρωποι . Τήν επένδυσα μέ τήν φωτό πού θεωρώ κατάλληλη γιά τούς "Έλληνες" πού συνεχίζουν νά ψηφίζουν τούς εξουσιαστές τους .

   Διαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ