Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Πολύ σύντομα γιά τόν Εβραίο «Βρούτο» τά πράγματα θά εξελιχθούν πολύ άσχημα... Πιάστηκε μέ τό μαχαίρι στά ματωμένα χέρια του ...


Και αν δεν χάσει ο Ντόναλντ;

Ντόναλντ Τραμπ, Λευκός Οίκος

Αυτό επιχειρούν να κάνουν τώρα και γι’ αυτόν τον λόγο «ανακατεύουν» και τα θέματα της θρησκείας. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, εφόσον το νέο «δίπολο» αναγκαστικά «ξαναμοιράζει» την «τράπουλα» και άρα πρέπει να βρεθούν λύσεις, ώστε να «κολλήσουν» στον νέο σχεδιασμό αυτά, τα οποία στον προηγούμενο σχεδιασμό —και επί αιώνες— ήταν «χώρια» ...Περί αυτού πρόκειται. Στήνουν ένα «σκηνικό», όπου δεν χωράει πλέον ο χριστιανισμός με τη σημερινή του μορφή ...Ένα «σκηνικό», στο οποίο πρέπει να γίνει η «μίξη» του με το Ισλάμ, για παράδειγμα. Στην πραγματικότητα θυσιάζουν τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, για να ζητήσουν και από τους άλλους ανάλογες «υποχωρήσεις». Αν αυτός ο σχεδιασμός επιβληθεί, ο «Καίσαρας» της Pax Americana είναι νεκρός. Αυτό είναι το μεγάλο τους στοίχημα ...Το στοίχημα του Σιωνιστή «Βρούτου», ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ο εκλεκτός και ευνοημένος τού Αμερικανού «Καίσαρα».

Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας» - Η Μαίρη Συνατσάκη ...Θεωρώντας πλέον τον χρεοκοπημένο «Καίσαρα» εξουδετερωμένο —και άρα αδύναμο ν’ αντιδράσει— οι Σιωνιστές έχουν αρχίσει τις «κινήσεις» για την εξεύρεση συμμάχων στον νέο σχεδιασμό. Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους. Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα —τρόπος του λέγειν παγκόσμια—. Ποιοι θα στελεχώσουν μια τέτοια «Κυβέρνηση», όταν οι μόνοι παγκόσμιοι οικονομικοί παράγοντες που απέμειναν πλέον είναι οι Σιωνιστές; ...Μα φυσικά οι δικοί τους άνθρωποι ...Αντιχριστιανοί, κομμουνιστές, άθεοι, ανώμαλοι, παιδεραστές ...Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν πλούσια από τα «αποφάγια» τού συστήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν την εκστρατεία για την «παγκόσμια κλιματική αλλαγή», είναι οι ίδιοι που προπαγανδίζουν και την «παγκόσμια πολιτική αλλαγή». Οι ίδιες πληρωμένες από τους Σιωνιστές ΜΚΟ —οι οποίες διακινούν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες—, είναι οι ίδιες που υποστηρίζουν μια άθρησκη Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες χαφιέδες δεν κινούνται εξαιτίας κάποιας ιδεολογίας και βέβαια εξαιτίας κάποιου αλτρουϊσμού και κοινωνικής ευαισθησίας ...Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες. Κάποιοι τους πληρώνουν για να υποστηρίζουν τις «ανησυχίες» τους για το κλίμα και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τους πληρώνουν και για τις «ανησυχίες» τους για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάποιοι τους πληρώνουν, για ν’ ανασύρουν από το κοινωνικό «περιθώριο» όλες τις διαφορετικότητες και να τις αναδεικνύουν σαν τις νέες «αξίες». Τζάμπα αυτό το «σκουπιδαριό» δεν προσφέρει «υπηρεσίες» και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο «ταμίας» τού σιωνισμού, ο Σόρος.
Σήμερα —και με «φρέσκο» χρήμα από την πρόσφατη αμερικανική «λεία»— δεν έχουν πρόβλημα ν’ «αγοράζουν» ό,τι τους λείπει. Τώρα, έχοντας σωθεί εις βάρος τού αμερικανικού λαού, είναι εμφανώς ανακουφισμένοι και εμφανίζονται να δρομολογούν μεγαλόπνοα σχέδια ...Σχέδια, στα οποία χρειάζονται τη βοήθεια των συνενόχων τους ...Προφανώς τώρα τρέχουν τα «μεροκάματα». Ο καθένας από το πόστο του τούς προσφέρει τις υπηρεσίες που μπορεί, και οι Σιωνιστές τον πληρώνουν. Κόβουν μισθούς σε πολιτικούς ηγέτες, σε θρησκευτικούς ηγέτες και σε αστέρες τής ενημέρωσης. Οι πρώτοι ζητάνε Παγκόσμια Κυβέρνηση για να «σωθούμε» και μαζί μ’ εμάς και τα αφεντικά τους. Οι δεύτεροι ζητάνε Πανθρησκεία —για τους ίδιους λόγους— και οι τρίτοι απλά αναπαράγουν αυτά τα «αιτήματα» και «θαυμάζουν» τους «οραματιστές».
Black Lives Matter” has become a global rallying cry - VoxΑκόμα και οι περισσότεροι από τους γνωστούς «συνωμοσιολόγους» τού διαδικτύου από τους Σιωνιστές πληρώνονται ...Πληρώνονται, για να «οδηγούν» τη διεθνή —αλλά κυρίως την αμερικανική— κοινή γνώμη μακριά από την αλήθεια που την αφορά. Όλοι αυτοί, οι οποίοι καλλιεργούν τις θεωρίες συνωμοσίας με φαρμακευτικές εταιρίες —οι οποίες «εφευρίσκουν» ιούς, για να πουλάνε εμβόλια— ή «Αντίχριστους» —για να «σφραγίσουν» τους πιστούς χριστιανούς— είναι πληρωμένοι. Ρίχνουν «ψέματα» στο διαδίκτυο, όπως πετάει κάποιος ένα μπαλάκι σε έναν σκύλο, για να του αποσπάσει την προσοχή και να τον απομακρύνει από εκεί που δεν τον συμφέρει να ψάχνει. Με τρομοκρατικές απειλές για «σφραγίσματα» και «αντίχριστους» λίγοι χριστιανοί θα ψάχνουν στη Wall Street να βρουν τι έγινε. Τους υπόλοιπους θα τους «πιάσουν» με θεωρίες μεγάλων συμφερόντων. Δεν είναι τυχαία η «έκθεση» του Γκέιτς στις θεωρίες των επικίνδυνων για την υγεία των παιδιών εμβολίων. Κανένας απ’ όλους αυτούς δεν βλέπει ότι η περιουσία τού Γκέιτς σώθηκε από τη FED, αλλά όλοι ξέρουν τις ηλιθιότητές του για τα εμβόλια, τα οποία θα «σώσουν» τον πληθυσμό για τον οποίο ο ίδιος επιθυμεί να μειωθεί.
Όπως εύκολα διαπιστώνουμε, όλα καλά τους πάνε μέχρι τώρα, αλλά αυτό ισχύει μόνον θεωρητικά ...Ειδικά τώρα —σε έναν κόσμο, όπου η πληροφορία τρέχει με ταχύτητες φωτός και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει «φωτιά» στον κόσμο—. Τέτοιου είδους σενάρια απαιτούν απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας που δίνεται στον κόσμο και αυτό στην εποχή τού ίντερνετ δεν είναι και τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Το ρίσκο αυτής της «συμμορίας» είναι απίστευτα μεγάλο, γιατί «έριξαν» αυτούς, που δεν έπρεπε ...και αυτοί είναι οι Αμερικανοί ...Πλήγωσαν το πιο ισχυρό θηρίο τού Πλανήτη και τα πληγωμένα θηρία είναι πολύ επικίνδυνα. Αν αυτό το «ρίξιμο» το επιχείρησαν μόνο και μόνο για να γλιτώσουν μια οικονομική ζημιά —έστω και τεράστια—, τώρα κινδυνεύουν με απόλυτη και ολοκληρωτική καταστροφή.
Αν αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι «κατέστρεψαν» συνειδητά τούς Αμερικανούς για να σωθούν οι ίδιοι, μαύρο «φίδι» που τους έφαγε. Γιατί ; ...Γιατί στην κυριολεξία οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι λαοί τούς ανέχονται —έστω και οριακά—. Οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που μπορεί μέσα σε μία ημέρα να τους ισοπεδώσει ...όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά ...και αυτό είναι ίσως το χειρότερο. Οι Αμερικανοί έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδείξουν τη συνωμοσία τού δήθεν Ολοκαυτώματος και τότε η φυγή των Εβραίων από την Αίγυπτο θα μοιάζει με περίπατο σε αστικό άλσος με λίμνες και παπάκια.
Το ίδιο κινδυνεύει και η Γερμανία, και πάλι εξαιτίας της ταυτότητας αυτών που «έριξαν». Οι Αμερικανοί είναι οι απόλυτοι «ευεργέτες» τής Γερμανίας, εφόσον, εξαιτίας τους, ο γερμανικός λαός ζει, χωρίς να έχει υποστεί τις συνέπειες των εγκλημάτων του. Οι Αμερικανοί είναι αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία προστατεύουν καθημερινά τη Γερμανία από τις απαιτήσεις των θυμάτων της. Οι Αμερικανοί σταματάνε κάθε είδους διεκδικήσεις πριν αυτές φτάσουν στα Διεθνή Δικαστήρια. Χάρη στους Αμερικανούς οι σύγχρονοι Γερμανοί έζησαν ζωή, την οποία δεν δικαιούνταν μεταπολεμικά. Χάρη σ’ αυτούς οι ηττημένοι εγκληματίες έζησαν καλύτερη ζωή από όλους τους νικητές μαζί. Χάρη στους Αμερικανούς οι Γερμανοί δεν έχουν πληρώσει τίποτε σε κανέναν και στο ίδιο διάστημα έχουν προοδεύσει χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, γιατί έχουν διαφθείρει και έχουν λεηλατήσει τους πάντες, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία με τις «πλάτες» των Αμερικανών.
Αν οι Αμερικανοί αντιληφθούν ότι οι Γερμανοί συνωμότησαν εις βάρος τους —για να τους καταστρέψουν—, δεν υπάρχει καμία δύναμη να τους προστατεύσει. Μέσα σε λίγες ημέρες η Γερμανία και ο λαός της μπορεί να γίνουν οι φτωχότεροι στον κόσμο. Μέσα σε λίγες ημέρες η Γερμανία μπορεί να γίνει πιο φτωχή και από τη Λευκορωσία. Αυτοί, οι οποίοι σήμερα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αλαζονείας και αθλιότητας, θα ξαναπέσουν στα γόνατα —όπως πάντα συμβαίνει με τους Γερμανούς—. Η σημερινή Γερμανία είναι σαν τον Σόιμπλε με το καρότσι του ...Ανταγωνιστική ανάμεσα στα άλλα κράτη, όσο ο ανάπηρος Σόιμπλε, όταν άλλοι «σπρώχνουν» το «καρότσι» του. Αν οι Αμερικανοί πάρουν από τη Γερμανία το δικό τους «καρότσι», αυτό, το οποίο θα μείνει, θα είναι κάτι, το οποίο δεν είναι σε θέση να φανταστεί κανένας.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι βαδίζουμε τα τελευταία «μέτρα» μιας κατάστασης, που —είτε έτσι είτε αλλιώς— οδηγείται σε ένα «τέρμα». Μέχρι τότε ο αναγνώστης, όταν σκέφτεται τον Κορονοϊό, θα πρέπει να θυμάται ΕΝΑ νούμερο ...
Δυστυχώς για τον Εβραίο «Βρούτο» τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα. Πιάστηκε με το μαχαίρι στα ματωμένα χέρια του ...αλλά ο Καίσαρας είναι ζωντανός ...Η Ρώμη δεν «πέφτει» με μια «μαχαιριά» προδότη. Το πιο κακό, όμως, για τον προδότη και τη βρομερή συμμορία του είναι ότι η Ρώμη ΠΟΤΕ δεν «ξεχνά» ...και ΠΑΝΤΑ τιμωρεί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ