Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΚυριακή 14 Ιουνίου 2020

Κινέζικα εστιατόρια σερβίρουν αγέννητα μωρά σούπα.

Εκδ. - Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές στον Χριστό! Κάναμε τέτοιες δημοσιεύσεις πριν από πολλά χρόνια. Και συχνά μας επέκριναν: Έλεγαν  ότι είναι ψεύτικες και συκοφαντία εναντίον του λαού της Κίνας που συνεργάζεται με το Κρεμλίνο. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ψεύτικο ή υπερβολικό. Οι Κινέζοι τρώνε μωρά, ελπίζοντας να βελτιώσουν την υγεία τους. 

Και εδώ δεν είναι πλέον απαραίτητο να εκπλαγείτε τόσο πολύ, γιατί η ανθρωπότητα ελέγχετε από τον Σατανά, όπως λένε, όχι από τη μέρα, αλλά από την ώρα. Κοιτάξτε τα εκατομμύρια των Ρώσων γυναικών μας που σκοτώνουν καθημερινά τα χιλιάδες αγέννητα παιδιά τους, και στη συνέχεια επίσης τα καλλυντικά που φτιάχνονται από αυτά πασαλείβοντας  τα πρόσωπά τους. Υπάρχουν και εκείνοι που κάνουν ενέσεις ομορφιάς και νεότητας από αυτά μωρά.

Γιατί βάλαμε αυτήν τη «βαριά» έκδοση; Για να ξανακοιτάξουμε όλοι τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. 


Πάρτε την ίδια Κίνα στην οποία ο Πούτιν και το Κρεμλίνο Κάγκαλ έδωσαν στη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή μας να λεηλατήσουν. Πιστεύετε ότι οι Κινέζοι έχουν κάποια αίσθηση σεβασμού για εμάς; Οχι. Όχι μόνο δεν σέβονται, αλλά δεν φοβούνται πλέον.

Και γνωρίζουμε από τις προφητείες ότι οι Κινέζοι θα φτάσουν στα Ουράλια, σκοτώνοντας σκληρά όλους τους Ρώσους που θα αντιταχθούν σε αυτό. Και ο χρόνος πλησιάζει, γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες «εκφοβίζουν» με την Κίνα, και αυτό είναι σίγουρο σημάδι της επικείμενης επίθεσης της Κίνας στη Ρωσία. Και επομένως, πρέπει να προσευχηθούμε έντονα και με μετάνοια στον Θεό για βοήθεια και προστασία. 

Χωρίς δικαιολογίες,  είναι ένα πράγμα,  με τα μάτια κλειστά να ξαπλώνετε στη γυναικολογική καρέκλα ενώ η ζωή μέσα σας είναι σπασμένη και κομματιασμένη,  εσείς τρίψτε μια κρέμα στο πρόσωπό σας που περιέχει μερικά συστατικά από μωρά - ή φάτε τα παιδιά σας σε σούπες και πατάτες και πιπιλίστε τά  οστά τους! 

Υπάρχει μια διαφορά! Η διαφορά είναι η σκληρή καρδιά και η πλήρης έλλειψη συμπόνιας. Βοήθησε  μας Κύριε, και προστάτεψε   τα παιδιά μας από αυτήν τη σκληρή φυλή κανιβαλίων.


ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΨΕΎΤΙΚΟ! ΤΑ ΚΙΝΈΖΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΑ ΣΕΡΒΊΡΟΥΝ ΑΓΈΝΝΗΤΑ ΜΩΡΆ.
Άρθρο 2013. 

Σε μερικά εστιατόρια στην Κίνα, μπορείτε να παραγγείλετε σούπα από μωρά  6-7 μηνών από τη στιγμή της σύλληψης. Αυτό το πιάτο κοστίζει από 3.000 έως 4.000 γιουάν (428,5-571,4 $) ανά μερίδα. Πιστεύεται ότι μια τέτοια σούπα ενισχύει τη ζωτικότητα και δίνει ενέργεια, ενώ στους ηλικιωμένους άνδρες ενισχύει σημαντικά τη δραστηριότητα


Ένας ανταποκριτής είπε ότι ένας γνωστός του επιχειρηματίας με το όνομα Wang, ο οποίος είναι ήδη άνω των 62 ετών, είπε ότι ήταν συχνός επισκέπτης σε τέτοια εστιατόρια και στη συνέχεια, δείχνοντας την 19χρονη ερωμένη του, τόνισε ότι το πιάτο των μωρών τον βοηθάει πολύ. Ο ανταποκριτής δεν πίστευε ότι κάποιος ετοίμαζε πραγματικά τέτοια πιάτα και στη συνέχεια ο επιχειρηματίας τον κάλεσε να δει τα πάντα με τα μάτια του.


Η πρώτη τους στάση ήταν στο Foshan, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πήγαν σε ένα εστιατόριο και ο Wang ζήτησε από τον διευθυντή ενός φίλου αν θα μπορούσαν να φτιάξουν αυτό το πιάτο για αυτούς. Ο διευθυντής είπε ότι δεν έχουν πλέον μωρά σε απόθεμα, αλλά υπάρχει ένας φρέσκος πλακούντας. Είπε επίσης ότι τα μωρά και ο πλακούντας δεν πρέπει να καταψύχονται, διαφορετικά δεν θα είναι νόστιμα. Είπε επίσης ότι είχαν στο μυαλό τους νέους συζύγους που είχαν έρθει από το χωριό για να εργαστούν και ότι η γυναίκα ήταν έγκυος με δίδυμα κορίτσια. Οι σύζυγοι επρόκειτο να διεγείρουν την πρόωρη γέννηση και να εγκαταλείψουν τα παιδιά. Και μετά, σύμφωνα με τον διευθυντή, θα υπάρχουν προϊόντα για το πιάτο που χρειάζονται.

Αυτή τη φορά, πήγαν στην πόλη Taishan, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Βρήκαμε το σωστό εστιατόριο, όπου περίμεναν ήδη. Και τότε, ενώ όλη η εταιρεία στο τραπέζι περίμενε μια παραγγελία, δόθηκε στον ανταποκριτή η ευκαιρία να πάει στην κουζίνα και να δει. Εκεί για πρώτη φορά είδε με τα μάτια του ότι είχε ήδη ακούσει. Στο τραπέζι κοπής ήταν ένα μικρό πτώμα ενός μωρού που ήταν μόλις 5 μηνών. Ο μάγειρας του ζήτησε συγνώμη ότι το μωρό ήταν πολύ μικρό.

Ο μάγειρας είπε ότι συνήθως λαμβάνουν μωρά μέσω των καναλιών τους από τα χωριά. Δεν είπε ποια ήταν η τιμή αγοράς τους, αλλά είπε ότι εξαρτάται από το μέγεθος του μωρού και αν ήταν ζωντανό ή νεκρό. Αυτά είναι κυρίως κορίτσια.

Ο Γουάνγκ, με τη σειρά του, είπε στον φίλο του ότι πληρώνει περισσότερα από 3 χιλιάδες γιουάν και δεν ενδιαφέρεται για όλες αυτές τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς βγάζουν τα μωρά.

Όλοι εκείνοι που κάθονταν στο τραπέζι του εστιατορίου πήραν τήν σούπα σε πιάτα, μοιράστηκαν το κρέας του μωρού και έτρωγαν τα πάντα με απόλαυση. Ο ίδιος ο ανταποκριτής δεν μπόρεσε να νικήσει και να δοκιμάσει αυτό το πιάτο

Κατά τη διαδικασία της έρευνάς του, ο ανταποκριτής κατάφερε επίσης να έρθει σε επαφή με έναν από τους καλλιτέχνες του Πεκίνου, ο οποίος πιστεύει ότι η κατανάλωση πιάτων από μωρά είναι μια συγκεκριμένη κουλτούρα συμπεριφοράς. Ο ίδιος είπε ότι είναι  Χριστιανός και δήλωσε ότι ούτε στη Βίβλο ούτε στους νόμους της χώρας απαγορεύεται η κατανάλωση μωρών.

Όλοι πιστεύουμε ότι ο κανιβαλισμός στον πολιτισμένο κόσμο δέν υπάρχει. Και κάνουμε λάθος. Οι φήμες για κανιβαλισμό στην Κίνα άρχισαν να εξαπλώνονται στον τύπο πριν από 4 χρόνια. Ο δημοσιογράφος μιας από τις δυτικές εκδόσεις κατάφερε να παρευρεθεί στο «δείπνο», κατά τη διάρκεια του οποίου φιλόξενοι οικοδεσπότες έφαγαν ένα ανθρώπινο έμβρυο βρασμένο σε σούπα .


Το μηνιαίο περιοδικό Next Magazine του Χονγκ Κονγκ δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο που αναφέρει ότι τα νεκρά μωρά και τα έμβρυα είναι η πιο πολύτιμη λιχουδιά των Κινέζων. Το άρθρο περιέγραψε επίσης όλες τις λεπτομέρειες της αποθήκευσης και της προετοιμασίας αυτής της «λιχουδιάς».


Ο λόγος για το άρθρο ήταν οι αποκαλύψεις τού Liu στο συμπόσιο ενός Ταϊβάν επιχειρηματία. Ο Λιου, που ζει στο Λιαολίν, είπε ότι τα πτώματα των μωρών, καθώς και τα έμβρυα από την άμβλωση, είναι ένας τρόπος για τους Κινέζους να βελτιώσουν την υγεία και την ομορφιά τους. Το νεαρό ανθρώπινο σώμα, είπε, έχει πολύ πιο ευεργετικές ιδιότητες από τον πλακούντα. Ωστόσο, μια τέτοια λιχουδιά δεν είναι διαθέσιμη σε όλους. Όσοι δεν έχουν συγκεκριμένες συνδέσεις πρέπει να γράφουν στίς μεγάλες λίστες εν αναμονή του ανθρώπινου σώματος.


Τα αρσενικά έμβρυα θεωρούνται τα πιο πολύτιμα. Παρεμπιπτόντως, σε προηγούμενες αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με το θέμα της «κατανάλωσης εμβρύου» στην Κίνα, αναφέρθηκαν τα αντίθετα στοιχεία - λένε ότι οι Κινέζοι τρώνε μόνο κορίτσια και φταίει η δημογραφική πολιτική. Όλοι γνωρίζουν ότι στην Κίνα, χωρίς νομική δίωξη, μπορείτε να έχετε μόνο ένα παιδί. Οι γυναίκες θεωρούνται γενικά ως δεύτερης τάξης και κάθε φορά που ένα νεογέννητο κορίτσι εμφανίζεται σε μια φτωχή οικογένεια, ο σύζυγος και η σύζυγος αντιμετωπίζουν την επιλογή: είτε να αυτοκτονήσουν, είτε να σκοτώσουν ένα παιδί, ή να πουλήσουν ένα κορίτσι στη μαύρη αγορά ως τρόφιμα.

Οι μαιευτήρες που γεννούν λένε στους δημοσιογράφους ότι σε όλα τα νεογέννητα μωρά, από μητέρες που δεν έχουν άδεια να γεννήσουν, λαμβάνεται μια ένεση αλκοόλ στο κεφάλι τους, από την οποία το παιδί θα πεθάνει αναπόφευκτα. Έτσι, απαλλάσσονται καθημερινά από πολλά προβλήματα παιδιών χωρίς άδεια.

Κατόπιν αιτήματος του προσωπικού του περιοδικού, ο Liu έδειξε τον τόπο όπου προετοιμάζονται τα έμβρυα. Στα μάτια των έκπληκτων δημοσιογράφων, έκοψε το έμβρυο  σε κομμάτια και μαγειρεύει σούπα από αυτό.

«Μην ανησυχείς, αυτό είναι μόνο κρέας και τίποτα περισσότερο από ένα πολύ ανεπτυγμένο ζώο», είπε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Σύμφωνα με τα έθιμα της περιοχής, πριν μαγειρευτούν, τα έμβρυα καίγονται στις εστίες. Ωστόσο, ορισμένοι Κινέζοι κανίβαλοι προτιμούν όχι το νεογέννητο, αλλά τον πλακούντα, είναι πιο προσιτό και πωλείται μόνο με 10 $. Σε μερικά εστιατόρια στο νότιο Γκουανγκντόνγκ, μπορείτε να παραγγείλετε ένα πολύ δημοφιλές πιάτο: μια σούπα ενός μωρού έξι-επτά μηνών με φαρμακευτικά βότανα. Το κόστος αυτής της σούπας είναι από 3.000 έως 4.000 γιουάν.

Ο κινεζικός εθισμός στον κανιβαλισμό δεν μπορεί παρά να είναι τρομακτικό. Το 2000, μια ομάδα λαθρεμπόρων που μεταφέρουν μωρά σε φορτηγό συνελήφθησαν από την αστυνομία στην επαρχία Γκουανγκξί,το μεγαλύτερο  εκ των οποίων ήταν 3 μηνών. Κανένα από αυτά δεν είχε αίτηση για αγνοούμενους γονείς. Το 2004, ένας κάτοικος της πόλης Shuangchenzi βρήκε μια σακούλα με διαλυμένα μωρά σε χωματερή. Το πακέτο είχε 2 κεφαλές, 3 κορμούς, 4 χέρια και 6 πόδια. Αυτή και άλλες τρομακτικές πληροφορίες εμφανίζονται περιστασιακά στις σελίδες των δημοσιεύσεων και των τηλεοπτικών οθονών στην Κίνα.

Τα ανθρώπινα μωρά είναι πιο δύσκολο να βρουν τροφή και πιστεύω ότι υπάρχουν νόμοι στην Κίνα σχετικά με τη θανάτωση μωρών για το σκοπό αυτό. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει νόμος κατά της κατανάλωσης ματαιωμένων ανθρώπινων εμβρύων και αποβολών. Ορισμένα νοσοκομεία έκτρωσης πωλούν έμβρυα μήτρας που έχουν ματαιωθεί για τροφή.
Βρέφη βράζονται για σούπα.  Είναι σαφές ότι η κινεζική κυβέρνηση θα έννοιωθε  κάπως αδέξια αν οι Ρώσοι δημοσιογράφοι έγραφαν για τέτοια πράγματα, ή έκαναν μια ταινία για το τι κάνουν οι Κινέζοι με γάτες και σκύλους. Αλλά είναι μάταιο νά ανυσηχούν διότι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι κατανοούν ότι είναι αδύνατο να δημοσιεύσουν τέτοιες πληροφορίες με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό θα επηρέαζε αρνητικά τον ενθουσιασμό του κοινού για μια στενότερη προσέγγιση με τους Κινέζους. 

Αναφορές ότι τα νεκρά έμβρυα χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα στη διατροφή άρχισαν να εξαπλώνονται στις αρχές του περασμένου έτους με αναφορές ότι οι γιατροί στις κλινικές του Σενζέν τρώνε τά νεκρά βρέφη μετά από μια άμβλωση. Οι γιατροί υπερασπίστηκαν τις ενέργειές τους, υποστηρίζοντας ότι τα έμβρυα είναι χρήσιμα για την κατάσταση του δέρματος και τη γενική υγεία.

 Οι γιατροί στην πόλη προτείνουν τα έμβρυα της μήτρας ως ενισχυτικό παράγοντα. Οι καθαριστές της κλινικής φέρεται να είχαν μάχη μεταξύ τους για το δικαίωμα να πάρουν πολύτιμα ανθρώπινα υπολείμματα στο σπίτι. Τον περασμένο μήνα, οι συνεργάτες της East Week από το κατάστημα East Express ταξίδεψαν στο Shenjiang για να δοκιμάσουν τις φήμες. Στις 7 Μαρτίου, ένας δημοσιογράφος ήρθε στο Κρατικό Κέντρο Υγείας Γυναικών και Παιδιών του Shenjiang και προσποιούνταν ότι ήταν άρρωστος, ζήτησε από το γιατρό το έμβρυο της μήτρας. Ο γιατρός είπε ότι κατέληξαν στο τμήμα τους και ζήτησαν να έρθουν άλλη φορά.

Την επόμενη μέρα, ο δημοσιογράφος ήρθε σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα. Όταν ο γιατρός έφυγε τελικά από το χειρουργείο, είχε στα χέρια της ένα γυάλινο μπουκάλι γεμάτο έμβρυα σε μέγεθος αντίχειρα. Ο γιατρός είπε: «Υπάρχουν 10 φρούτα, όλα ματαιώθηκαν σήμερα το πρωί. Μπορείτε να τα πάρετε. Είμαστε μια κρατική κλινική και τα δίνουμε δωρεάν. "...
Ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι επί του παρόντος η μήτρα έχει τιμή 10 $ ανά τεμάχιο, αλλά όταν η προμήθεια αγαθών δεν είναι αρκετή, η τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί στα 20 $. Αλλά αυτά τα χρήματα είναι άκαρπα, σε σύγκριση με τις τιμές σε ιδιωτικές κλινικές, οι οποίες αναφέρονται ότι βγάζουν μεγάλα χρήματα από έμβρυα. Σε μια κλινική στην οδό Bong Men Lao, ζητούν 300 $ για ένα έμβρυο. Ο διευθυντής της κλινικής είναι ένας άντρας περίπου 60 ετών. 

Όταν είδε έναν άρρωστο ρεπόρτερ, του πρόσφερε έμβρυα μήτρας 9 μηνών, τα οποία, ισχυρίστηκε, είχαν τις καλύτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Όταν μια γυναίκα γιατρός με το όνομα Young ... από την κλινική Shin Hua ρωτήθηκε εάν τα έμβρυα ήταν βρώσιμα, δήλωσε θερμά: «Φυσικά. Είναι ακόμη καλύτερα από τον πλακούντα. Μπορούν να κάνουν το δέρμα σας πιο λείο, το σώμα σας πιο σφιχτό και είναι καλό για τα νεφρά σας. Όταν ήμουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο της επαρχίας Jiangti, συχνά έφερα έμβρυα στο σπίτι. "...

Κάποιος κ. Τσενγκ από το Χονγκ Κονγκ ισχυρίζεται ότι έτρωγε σούπα με έμβρυα για περισσότερο από έξι μήνες. Είναι άνω των 40 ετών και συχνά πρέπει να ταξιδεύει στο Shenjiang για επαγγελματικούς λόγους. Εισήχθη στο έμβρυο από φίλους. Λέει ότι συναντήθηκε με έναν αριθμό καθηγητών και γιατρών σε δημόσια νοσοκομεία που βοήθησαν στην αγορά εμβρύων. «Αρχικά ένιωσα αμήχανη, αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι οι ουσίες στη μήτρα θα με βοηθήσουν να απαλλαγώ από το άσθμα. Άρχισα να τα παίρνω, και σταδιακά το άσθμα εξαφανίστηκε, "είπε ο Τσενγκ ...


Η Zou Kin, μια 32χρονη γυναίκα με όμορφο δέρμα για την ηλικία της, αποδίδει την καλοδιατηρημένη εμφάνισή της σε μια εμβρυϊκή διατροφή. Ως γιατρός στην κλινική Long Hu, η Ζου είχε αμβλώσεις σε αρκετές εκατοντάδες ασθενείς. Πιστεύει ότι τα έμβρυα είναι πολύ θρεπτικά και ισχυρίζεται ότι έχει φάει περισσότερα από 100 τους τελευταίους έξι μήνες. Βγάζει ένα δείγμα του εμβρύου μπροστά από τον δημοσιογράφο και εξηγεί τα κριτήρια επιλογής. «Συνήθως, οι άνθρωποι προτιμούν έμβρυα από μήτρα νεαρών γυναικών, το καλύτερο έμβρυο της μήτρας για φαγητό είναι το πρωτότοκο αγόρι. Θα είναι άχρηστα αν δεν τα τρώμε. Οι γυναίκες που έχουν αμβλώσεις δεν χρειάζονται αυτά τα έμβρυα. Επιπλέον, τα έμβρυα είναι ήδη νεκρά όταν τα τρώμε. Δεν έχουμε αμβλώσεις μόνο για να έχουμε έμβρυα ... "

Ο Δρ. Warren Lee, πρόεδρος της Ένωσης Τροφίμων του Χονγκ Κονγκ, γνωρίζει αυτές τις δυσάρεστες φήμες. «Η κατανάλωση εμβρύων είναι μια μορφή παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και έχει βαθιές ρίζες στην κινεζική λαογραφία ...», λέει.

 Σε άρθρο με ημερομηνία 12 Απριλίου 1995. από την East Express, μια αγγλική εφημερίδα στο Χονγκ Κονγκ, γράφει. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας την κινεζική λαογραφία. Όπως είπε αυτός ο άντρας, η κατανάλωση εμβρύων έχει βαθιές ρίζες στην κινεζική παράδοση. 


Μετά μού λέτε γιά αδρενοχρώμιο καί παιδάκια πού χάνονται καί , καί , καί ...ό κόσμος έχει γεμίσει κανίβαλους ... ό κόσμος ποτέ δέν έπαψε νά έχει κανίβαλους , ό κόσμος τώρα έχει πολιτισμένους κανίβαλους ... καί στό αποκαλυπτικό κείμενο πού παραθέτω πιό κάτω , οί Κινέζοι δέν υποκρίνονται , είναι κανίβαλοι, όπως καί πολλές φυλές στήν Αφρική ,ό Βορειοδυτικός κόσμος τών "ανεπτυγμένων χωρών" όμως;!!!!Πόσοι λίγοι Θεέ μου είναι οί άνθρωποι πάνω στήν γή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ