Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.


Μπορεί νά μάς αρέσουν οί ταινίες καί νά περνάμε ένα ωραίο δίωρο τό βράδυ παρέα μέ μεγάλα ονόματα τού Hollywood , αλλά κανείς μας δέν γνωρίζει πόσο άρρωστη είναι ή ψυχή τού κάθε ηθοποιού πού τήν ξεπουλάει γιά νά γίνει στάρ καί ν΄αποκτήσει δόξα καί χρήμα. Ή ποιό μιαρή επιχείρηση , τό ποιό διατεταγμένο στρατηγικό κέντρο διαμόρφωσης τρόπου ζωής καί ελέγχου τού νού τών ανθρώπων είναι ή μαύρη φωλιά μέ τά φίδια πού λέγετε Hollywood ...καί κάθε Hollywood όπου υπάρχει

Σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον, στο Χόλιγουντ  επικρατεί ό Σατανισμός  καί λειτουργεί «με το αίμα των αθώων παιδιών»...Στο Χόλιγουντ είναι θεσμοποιημένη ή παιδεραστία...Παίρνουν συνεχώς ένα τεράστιο αριθμό παιδιών κάθε χρόνο...Συγκομίζουν το αίμα των παιδιών. Τρώνε το κρέας τους. Πιστεύουν ότι τους δίνει ζωτικότητα. Εάν το παιδί έχει υποστεί σωματικό και ψυχικό βία πριν από το θάνατό του, πιστεύουν  ότι θα κερδίσουν επιπλέον δύναμη ζωής.
...ΕΔΩ

.. αλλά άλλοι «αστέρες» όπως ο Keanu Reeves λένε το ίδιο πράγμα: «Το βλέπουν σαν το απόλυτο υψηλό. Λένε ότι τους δίνει ζωή. Όσο περισσότερο υπέφερε το παιδί, τόσο περισσότερο φόβο και ορμονική αδρεναλίνη είχε στο σύστημά του τη στιγμή του θανάτου, τόσο ισχυρότερη είναι η επίδραση στους ανθρώπους που καταναλώνουν το αίμα. Ζουν γι 'αυτά τα πράγματα. " 


ADRENOCHROME / C9H9NO3

Το Adrenochrome είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη). Το παράγωγο carbazochrome είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομάτων, δεν σχετίζεται με χρώμιο ή χρώμιο. Το αδρενοχρόμετρο (εναλλακτικά ονομαζόμενο Neuromelanin) είναι ένα παραισθησιογόνο φάρμακο για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έχει χρησιμοποιηθεί στο Project MKUltra. Όπως και το διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος (LSD), τα πειράματα μυστικού ψυχρού πολέμου εξέτασαν διάφορα φάρμακα κατά τη διάρκεια ανήθικων πειραμάτων στον άνθρωπο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά τα παραισθησιογόνα φάρμακα (βλέπε επίσης ψυχοσωματική ιατρική) ανταγωνίζονται τα ψυχολογικά φαινόμενα, τα οποία μπορεί να εξηγήσουν (αλλά όχι οριστικά) την εμφάνιση «αλλοδαπών» κατά τις απαγωγές. Το Adrenochrome, χημικό γνωστό από τουλάχιστον την δεκαετία του 1930, είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται από την οξείδωση της αδρεναλίνης (επινεφρίνη) σε θηλαστικά. Η χημική ουσία συγκεντρώνεται κυρίως στον οργανισμό σε περιόδους υψηλών συνθηκών απόκρισης, όπως κατά τη διάρκεια ακραίων τραυμάτων και ταλαιπωρίας. 

Το αδρενοχρώμιο είναι γενικά γνωστό ότι συλλέγεται από τους επιγονικούς αδένες πιγκουίνων σε μέρη όπως η Ανταρκτική (ο νότιος πόλος}.  Ωστόσο, αυτό προφανώς δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της παγκόσμιας luciferian ελίτ  Ως εκ τούτου, συνδέοντας το pedogate (το οποίο πρόσφατα ανετράπη και αποκαλύφθηκε από την DOJ των Ηνωμένων Πολιτειών), η λουσιφερική ελίτ απαγάγει παιδιά, κάνει βιασμούς και τα βασανίσει για να συγκεντρώσει την αδρεναλίνη / επινεφρίνη στους αδένες τους, στη συνέχεια να μαζέψει το αδρενοχρόμετρο αδένες ενώ το υποκείμενο ζει (το Adrenochrome  δεν διαρκεί πολύ σε μια μεταθανάτιση) θυσιάζουν το παιδί μετά την εξαγωγή του φαρμάκου. Εναλλακτικά, το άτομο μπορεί να διατηρηθεί ζωντανό για επαναλαμβανόμενες εκχυλίσεις. (κρατούν τα παιδιά αιχμάλωτα ως φυλακισμένοι, κρυμμένοι κάπου, για μια "μακροχρόνια θεραπεία τραυματισμού", όπου διατηρούν το παιδί ζωντανό, αλλά τραυματίζουν, βασανίζουν, βιάζουν και εκχυλίζουν το αίμα του παιδιού με μεταγγίσεις αίματος πολλές φορές, μέχρις ότου το παιδί πεθαίνει τελικά από την κακοποίηση και την απώλεια αίματος ή αποφασίζουν να σκοτώσουν το παιδί σε μιά από τίς πολλές (μηνιαίες) τελετές τους για θυσία παιδιών.

Η διαδικασία εξαγωγής του αίματος από το παιδί .

Σε αυτήν την περίπτωση, μια βελόνα βυθίζεται στο μάτι για να εξαγάγετε το Adrenochrome από το στέλεχος του εγκεφάλου χωρίς να κόψουν το κρανίο. Αυτό έγινε σάτιρα στο πρώτο επεισόδιο "Whom the Gods Destroy", της Σειράς 1 της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Lewis (2008). Φυσικά όλα μοιάζουν με ένα αστείο, αλλά ξέρουμε πώς η λουσιφέρικη ελίτ αγαπά να τσαλακώνει την αλήθεια στα πρόσωπά μας απροκάλυπτα.
Σύμφωνα με το FBI, κατά μέσο όρο 460.000+ αγνοούμενα παιδιά στην Αμερική κάθε χρόνο, ωστόσο ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερος, αφού πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το FBI δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια διεφθαρμένη μπροστινή οργάνωση που καλύπτει εγκλήματα για τις luciferian ελίτ στην Αμερική .
Οι επιστήμονες έχουν υποθέσει ότι η μακροχρόνια έκθεση στο Adrenochrome μπορεί να προκαλέσει σχιζοφρένεια. αυτό μπορεί εν μέρει να οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σιωνιστές έχουν περισσότερες από 30 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από τη διανοητική διαταραχή από τον γενικό πληθυσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ