Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΥΣ ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....

Brigitte Bardot, thought criminal

Οι Δεξιοί είναι πιο εμφανίσιμοι από τους Αριστερούς... όσο πιο μεγάλη είναι η ελκυστικότητα που νιώθει κάποιος για τον εαυτό του τόσο πιο αρνητικός είναι στο να προτιμήσει την "ισότητα" (εξισωτισμό) που συνήθως συνδέεται με την αριστερά...Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε ότι πολλές φεμινίστριες, SJWs, αυτοαποκαλούμενοι σοσιαλιστές, beta-male cucks, και τρανσέξουαλ φρικιά είναι τόσο άσχημοι όπως η αμαρτία. ..οι άσχημοι άνθρωποι - καθώς και οι αδύναμοι, ανεπιτυχείς και ανώμαλοι - στρέφονται προς την λίμπεραλ πολιτική ως ένα είδος εκδίκησης ενάντια σε εκείνους που έχουν αυτό που τους λείπει... ο συνδυασμός των χρωματισμένων με αφύσικα χρώματα μαλλιών και των πολλαπλών τρυπών στο πρόσωπο ανήκει 100% σε άσχημα άτομα.  
Και ως εκδίκηση ενάντια στην πραγματικότητα...αυτή η απογοητευμένη λίμπιντο πρέπει να διοχετευθεί κάπου, και να βγει με τη μορφή της ηθικής του σκλάβου ...η ηθική του σκλάβου ανατρέπει τις φυσικές αξίες. Εξυμνεί την ασχήμια, την παχυσαρκία, την αδυναμία, την αποτυχία, την ανωμαλία και την χαμηλή τεστοστερόνη...το να επιτίθεσαι στο όμορφο, το επιτυχημένο, το ισχυρό, το καλοσχηματισμένο και το φυσιολογικό αποτελεί μια νίκη στα μικροσκοπικά μικρά μυαλά των σκλάβων...Εξ ου και η πραγματική φρίκη που βλέπουμε σήμερα: οι εκκλήσεις για εξόντωση των λευκών, τα pussy hats, η κατηγορία κατά της αρρενωπότητας ως αρρώστιας, η «αποδοχή του πάχους», ο εορτασμός της «τρανσέξουαλ» παραφροσύνης, η «αποδόμηση» της «ετεροκανονικότητας», και τόσα άλλα...Όπως δίδαξε ο Νίτσε, όσοι είναι φυσικά καλά διαμορφωμένοι και δεν έχουν κανένα λόγο να αντιπαθούν την πραγματικότητα, σέβονται το πιο φυσικό σύστημα αξιών: αυτό που εξυμνεί την ομορφιά, τη δύναμη, την υγεία, τη νοημοσύνη, τη γονιμότητα και τη ζωή. Αυτό το τελευταίο είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί η φιλοσοφία του αριστερισμού είναι, στην ουσία, μια βούληση προς το θάνατο: προς την καταστολή της υγείας, της φυσικής αριστοκρατίας, της αναπαραγωγής και, πάνω απ’ όλα, των διαφορών, του ανταγωνισμού και του αγώνα που είναι η ίδια η ζωή.

συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ