Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η Ελλάδα παραχώρησε το όνομα ''Μακεδονία'' 1993 (κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη)

Τί πιστοποιούν έγγραφα γεν. Συνέλευσης και Συμβουλίου Ασφαλείας, ΟΗΕ
Η Ελλάδα παραχώρησε το όνομα ''Μακεδονία'' 1993 (κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη)
 

Σε όποια (σύνθετη) ονομασία συμφωνηθεί τώρα γιά τα ''Σκόπια'', η λέξη ''Μακεδονία'' θα είναι μέσα
 
Η ισχυρή δέσμευση (3 Οκτ. '92) του τότε υποψήφιου γιά την προεδρία ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον (εκλέγηκε Νοέμβριο 1992) εξαιτίας των μεγάλων κινητοποιήσεων της Ομογένειας (που προδόθηκε από την ελληνική κυβέρνηση), γιά ΜΗ αναφορά της λέξης ''Μακεδονία'' στο όνομα του νέου κράτους των Σκοπίων, ανατράπηκε από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, με την βοήθεια ''επιστολής'' (26 Ιαν. '93) στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ (ορκίστηκε 20 Ιαν. '93), ασυνείδητων Ελληνοαμερικανών, κατευθυνόμενων από την τότε κυβέρνηση Αθηνών (ορισμένοι από αυτούς ''είναι ακόμα στα πράγματα'', π.χ. Νίκος Γκατζογιάννης, Φίλιπ Κρίστοφερ, Γιάννης Κατσιματίδης, αδελφοί Μανάτου, Φώτης Γερασόπουλος, Μιχάλης Δουκάκης)... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ τα έγγραφα ΟΗΕ και μαρτυρίες πρωταγωνιστών)

Οι μεγάλες κινητοποιήσεις της Ομογένειας ΗΠΑ γιά το όνομα ''Μακεδονία'', αρχές δεκαετίας '90, ήταν και οι τελευταίες
Από 1993, εξαιτίας της απαράδεκτης-χυδαίας συμπεριφοράς της τότε ελληνικής κυβέρνησης, οι σχέσεις Ομογένειας-Ελλάδας ''διακόπηκαν'' και δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Ούτε θα αποκατασταθούν, εξαιτίας έλλειψης εμπιστοσύνης στις ελληνικές αναξιόπιστες κυβερνήσεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
 'Ονομα ''Μακεδονία'' - Πως το ''παραχωρήσαμε''
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ