Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Σόι πάει ἡ …«διαχείρισις»!!!...O Ορέστης Τσακαλώτος, εξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, είναι o πρόεδρος της εταιρίας QUALCO, η οποία αναλαμβάνει την διαχείριση όλων των κόκκινων δανείων προς όφελος των τραπεζών....!!!!

Θράσος χιλίων πιθήκων έχουν οι ελεεινοί.
Κανονική συμμορία με όλα τα παρακλάδια της.
O Ορέστης Τσακαλώτος, εξάδελφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου, είναι o πρόεδρος της εταιρίας QUALCO, η οποία αναλαμβάνει την διαχείριση όλων των κόκκινων δανείων προς όφελος των τραπεζών.
Πώς είπατε.;
Ηθικό πλεονέκτημα;

«QUALCO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» που αναλαμβάνει την διαχείριση των «κόκκινων δανείων» από τις τράπεζες
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποτελούν: 1. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (εξάδερφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου) 2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Αντιπρόεδρος 3. ΒΟΡΕΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μέλος 4. ΦΟΥΣΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Μέλος 5. ΑΜΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Μέλος (Γιός του επί ΠΑΣΟΚ προέδρου της ΔΕΗ Τάσου Αμάλλου)
Σόι πάει ἡ ...«διαχείρισις»!!!.1
Qualco
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.. Τώρα ξέρουμε ποιοί θα μας πάρουν τα σπίτια.!
Κοντόπουλος Χάρης
ΠΗΓΗ 
Διαβάστε καί ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ