Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ό Σατανάς θέλει νεκρούς τούς ανθρώπους, καί σωματικά καί πνευματικά....καί είναι ακόμα ό «διαχειριστής τού προγράμματος" πάνω στήν γή...54 οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», άθεων καί «ουμανιστών» από όλο τόν κόσμο,ζητούν τήν κατάργηση τού νόμου περί βλασφημίας από τόν ελληνικό ποινικό κώδικα...


bla

Σύμφωνα με τα λόγια του Χριστού, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα όποιον δρόμο θέλει, αρκεί να σέβεται το δικαίωμα του  άλλου να κάνει το ίδιο.

Ο άθεος, για παράδειγμα, που ισχυρίζεται ότι δεν πιστεύει αλλά σέβεται τα πιστεύω του άλλου, δεν ενοχλεί.
Ο «άθεος» όμως, ο οποίος μέρα νύχτα τα βάζει με τον Χριστό (καθώς Εκείνος βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο) και χλευάζει τα «πιστεύω» άλλων, είναι θεομάχος.
Έτσι,  συνολικά 54 οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», άθεων και «ουμανιστών» από όλο τον κόσμο, με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι και την οποία έστειλαν χθες Πέμπτη 2 Ιουνίου, στον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Κωστή Παπαϊωάννου, ζητούν την κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας από τον ελληνικό ποινικό κώδικα.
Να μπορεί δηλαδή ο καθένας να βρίζει την Χριστό και την Παναγία δημόσια, αδιαφορώντας για τα πιστεύω των άλλων που θα τον ακούν.
Προσέξτε, όχι να ασκεί κριτική στον Χριστό δημόσια αλλά να βλαστημεί το όνομά του!
Υπενθυμίζεται ότι πως τον συγκεκριμένο νόμο διώκεται ο blogger Φίλιππος Λοΐζος για την σατυρικού περιεχομένου σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος».
Βάλθηκε η Νέα Τάξη να κάνει στην Ελλάδα νόμο του κράτους την βλασφημία των θείων.
Έτσι θα καλυτερεύσει η ζωή μας; ΟΧΙ! Τότε τι πρόβλημα έχουν οι δήθεν «ανθρωπιστές»;
πηγή 

Γιατί; Επειδή ο καθένας από εσάς είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ως προς τον Θεό Πατέρα στον Ιησού Χριστό και ο Σατανάς σας θέλει νεκρους και από τις δύο πλευρές σωματικά και στην πραγματική υπερβατική πλευρά. Θέλει να υποφέρετε και να πεθανετε. Θέλει η αρνητική ενέργεια στην αρνητικη ηλεκτρονική φυλακή πολέμου που έχει ετοιμάσει και τώρα κρατα και εσας και τα παιδιά σας. Πώς επηρεάζει τα παγκόσμια γεγονότα; Αυτός είναι ακόμα ο «διαχειριστής του προγράμματος" . Ως εκ τουτου ότι πραττετε  το οποιον τον βοηθα να στησει την εξουσια του εναντίον σας, να σας δολοφονήσει αυτο σημαίνει ότι τοτε του επιτρέπεται να εξαπολύσει τα γεγονότα που θα είναι τρομακτικα. Ως εκ τούτου, δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ... ο πόλεμος έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό. Εσύ και εγώ δεν είχαμε ιδέα...οι άνθρωποι και οι Νεφελιμ παρομοίως δεν έχετε ιδέα τι κάνετε. Σας χρησιμοποιούν για διαφορετικούς σκοπούς και δεν εχετε καμία κατανόηση. Σας έχουν τρεψει στα ψευδη που πιστεύετε ότι μέτα από το χάος που εσεις θα βοηθησετε να φερει μετα θα ελθει και μι αταξη οπως εσεις την αντιλαμβανεστε! Κάνετε λάθος! Σύντομα ο Κοκκινος Δρακος ο μεγαλος σε μεγεθος σαν τριοροφο κτιριο που κοιμαται μεσα στον υαλινο θόλο θα κυκλοφορήσει και θα είστε εσεις τα πρωτα θύματά του. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει το χάος! Η δίψα του για αίμα  και για ενέργεια θα ειναι το δικο σας αιμα και η δικη σας ενεργεια που καταναλώνει πρώτα. ...Σας ζητώ, να θυμάσαι ποιος είσαι! Γνωθι Σε Εαυτον! Και να αρχίσεις να ενεργείς σαν αυτό! Ζητήστε βοήθεια από τον Ιησού...Ως Ανθρωποι ζειτε μεσα σε εναν Πλανητη Φυλακη! Οι περισσοτεροι Ανθρωποι δεν εχουν ιδεα οτι ζουν σε μια φυλακη οπου ολα ειναι ελεγχομενα ολα καταγραφονται με μια μηχανη μια ναννομηχανη η οποια ειναι εμφυτευμενη βαθια μεσα στον εγκεφαλο...Οταν ενας Ανθρωπος πεθανει και δει εν ριπη οφθαλμου την ζωη του ειναι επειδη ολα ειναι καταγεγραμεννα μεσα στην ναννομηχανη και απλα ξαναπαιζουν την ζωη του σαν ταινια.
Οταν ενας Ανθρωπος βλεπει ενα ’λευκο φως’ να πλησιαζει την ωρα του θανατου οπως σε ενα τουννελ ειναι ο ’εωςφορος’ ’σαμαελ’ ’σαταν’ ο οποιος ακομη εχει την δυνατοτητα να παρουσιαζεται ως αγγελος ’φωτος’ μαζευει ψυχες και πνευματα σαν ως διαπραγματευτικό χαρτί και να τις γυρισει εναντια στον Θεο εαν μπορουσε. Ο Θεος του εδωσε τα εξακοσια εξηντα εξη νεφελωματα αλλα δεν ειναι δικα του να εχει για παντα, απλα τα ’νοικιαζει’ ανηκουν και ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΘΕΟΣ.  Μεινεται μακρια απο το ’λευκο φως’ ζητηστε αμεσα τον Ιησου Χριστο το Φως το ΑΛηθινον και την Ελεημοσυνη Του για ολα τα αμαρτηματα αμεσως, εκει ζητηστε να σωθειτε ανεξαρτητως του τι εχετε πραξει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ