Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Οι Άγγλοι (ο λαός) αν και εκβιάστηκαν άγρια, ακόμη και από τον νεοταξίτη τον Τζώρτζ Σόρρος, με τάχα υποτίμηση του νομίσματός τους, με στέρηση παροχών και επιδομάτων και ένα σωρό άλλα ψευτοδιλήμματα, εν τούτοις πήραν την γενναία απόφαση που ήταν πλέον μονόδρομος:
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Το ίδιο μονόδρομος είναι και για μας. Και όχι μόνο στα λόγια και στα χαρτιά, του δικού μας δημοψηφίσματος του "ΟΧΙ", που περιμένει εφαρμογή με καθυστέρηση στη χρονοκάψουλα της Ιστορίας μας.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει, αν παρά το δημοψήφισμα, η Αγγλία παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θεωρώ είναι μία σοβαρή εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει ακαριαίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, σε ένα τραγικό ντόμινο αλυσιδωτών εκρήξεων.
Προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι κανένα τερτίπι της Νέας Τάξης, της πόρνης της Αγγλίας που στο παρελθόν ΑΙΜΑΤΟΚΎΛΗΣΕ μια ανθρωπότητα ολόκληρη, που στο κέντρο της χτες δέσποζε η εικόνα και η ανατριχίλα: City of London! Το οικονομικό Κέντρο της Νέας Τάξης που μαζί με το Vatican City (θρησκευτικό) και την Πόλη της Ουάσιγκτον - City of Washington D.C, (στρατιωτική κυριαρχία), κυβερνούν τον Πλανήτη.
Αυτές οι τρεις εταιρείες, πόλεις και κράτη (μέσα στα κράτη) ελέγχουν τον κόσμο οικονομικά, μέσω του City of London Corporation, Στρατιωτικά, μέσω της Ουάσιγκτον και πνευματικά, μέσα από το Βατικανό, ενώ:
1.Δεν πληρώνουν κανένα φόρο
2.Δεν υπάγονται σε καμία Εθνική Αρχή
3.Έχουν τη δική τους σημαία.
4.Έχουν ειδική και δική τους Νομοθεσία.
5.Έχουν τη δική τους Αστυνομία
6.Έχουν εντελώς ξεχωριστή υπόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.

..Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ