Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΚΑΙ Η ΗΠΑ;...Έτοιμο νά ζητήσει απόσχιση τό Τέξας...

Έτοιμο να ζητήσει απόσχιση το Τέξας με αφορμή το βρετανικό δημοψήφισμα

Ο πρόεδρος του Εθνικιστικού Κινήματος του Τέξας (TNM), Daniel Miller, χαροποιήθηκε ιδιαίτερα από την είδηση για έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.
Όχι γιατί αυτόν και τους συμπολίτες του, τους απασχολεί το ευρωπαϊκό θέμα, αλλά γιατί στο Τέξας υπάρχουν όλο και περισσότερες τάσεις απόσχισης, καθώς αυτό, όπως πιστεύουν, οι Τεξανοί θα κινήσει διαδικασίες αποσχίσεων σε όλον τον πλανήτη.
Είναι γνωστό πως το Τέξας δεν τα πάει καθόλου καλά με την Ουάσινγκτον σε μία μεγάλη γκάμα θεμάτων από την οπλοκατοχή μέχρι το μεταναστευτικό.
 «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε, αν έχουμε Brexit γιατί όχι και Texit;» είχε αναφέρει πριν το δημοψήφισμα.
Μιλώντας νωρίτερα , στην τοπική ομάδα του Tea Party, ο Miller παραλλήλισε το Brexit με το Texit.
Όπως τόνισε το Brexit «βοηθά την δική μας περίπτωση, επειδή υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρώτο παγκόσμιο παράδειγμα μιας σύγχρονης δημοκρατίας που έχει έννομη και δημόσια συζήτηση όπου ο λαός μιας χώρας, όχι η πολιτική τάξη, ψηφίζει σχετικά με το πώς οι ίδιοι θέλουν να κυβερνηθούν και αυτό θα έχει απήχηση όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά μέχρι εδώ».
Να λοιπόν που οι Αμερικανοί λογαριάζουν χωρίς το «Tea Party», το οποίο δημιουργεί ανέκαθεν προβλήματα στην Ουάσινγκτον, όπως τότε με την περίφημη αύξηση δανειακού ορίου, η οποία παραλίγο να οδηγήσει το κράτος των ΗΠΑ σε παράλυση.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες σε όλον τον πλανήτη.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ