Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ , ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ .

PHILIPINE MATHILDE CAMMILE DE ROTHCHILD - CHRISTINE LAGARD
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ CHRISTINE LAGARD ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ PHILIPPINE MATHILDE CAMILLE DE ROTHSCHILD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ , ΤΟΝ ΕΚΛΕΤΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ , ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΩΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΩΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ , ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ .
Από

2 σχόλια:

  1. Ποιός σάς είπε βρέ παιδιά ότι οί οι τσιπροσυριζάδες δέν είναι αντίχριστοι καί σατανιστές? Ποτέ δέν τό έκρυψαν, άλλο ότι πολλά ψευτοορθόδοξα ζώα όταν άκουσαν τό σύνθημα ''λεφτά υπαρχουν'' έτρεξαν νά ψηφίσουν τούς αντίχριστους για τά φράγκα καί μόνο. Άλλο ότι έσπασαν τά μούτρα τους, καί αντί φράγκα θά τούς ξεφραγκίσουν οί αντίχριστοι, απάτρηδες, σατανιστές συριζοανώμαλοι.............μέ χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ