Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Καὶ φθάνουμε στὸν στόχο τους ποὺ λέγεται «εὐρωπαϊκὴ κυβέρνησις»!!!

  1. Δημιουργούν το πρόβλημα,
  2. προκαλούν την συναισθηματική αντίδραση,
  3. προτείνουν την …«κατάλληλη» λύση.

Και ξαφνικά πέφτει στο τραπέζι η …Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση… Αυτή που θα νομοθετεί και θα επιβάλλει απευθείας στους πολίτες ό,τι αποφασίσουν οι τοκογλύφοι, παρακάμπτοντας εθνικές κυβερνήσεις κι αστάθμητους παράγοντες.
Σίγμα
«Υπέρ μιας «ευρωπαϊκής κυβερνήσεως» εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
O κ. Σουλτς υποστήριξε ότι «ορισμένα κεντρικά ζητήματα για την ΕΕ δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίζονται μόνον από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων».
«Τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων», δήλωσε ο Σουλτς στο εβδομαδιαίο γερμανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Stern, την επομένη της συμφωνίας που επετεύχθη στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της.
«Για αυτό έχουμε ανάγκη κοινοτικούς θεσμούς. Έχουμε ανάγκη μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση», προσέθεσε, αναφερόμενος ιδίως στα ζητήματα που άπτονται του διεθνούς εμπορίου, της κλιματικής αλλαγής, της μεταναστεύσεως, της φοροδιαφυγής και της νομισματικής πολιτικής.
«Βρισκόμαστε χωρίς καμμιά αμφιβολία σε μια σοβαρή κρίση», τόνισε ακόμη ο Μάρτιν Σουλτς και προισέθεσε ότι καταγράφει «πολλή ματαίωση, εξαπάτηση, αμοιβαίες παρεξηγήσεις».
Προσέθεσε δε ότι «η Ευρώπη δεν πεθαίνει».

πηγή
από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ