Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ & ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ
Το νέο Μνημόνιο τιμωρεί όσους εντάχθηκαν στις 100 δόσεις και ανατρέπει κάθε στοιχειώδη προστασία του οφειλέτη !!!Σαρωτικές αλλαγές και στη ρύθμιση των 100 δόσεων επιφυλάσσει το κείμενο με τις ελληνικές προτάσεις που εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή και παρόλο που ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε στην τελευταία συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στη ρύθμιση των 100 δόσεων, οι θεσμοί επιμένουν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν ήδη ετοιμάσει τη σχετική νομοθετική διάταξη και περιμένουν το πράσινο φως προκειμένου να την ενσωματώσουν στο δεύτερο νομοσχέδιο με τα «προαπαιτούμενα» το οποίο και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι την...επόμενη Τετάρτη.
 συνέχεια  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ