Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ Η NASA;

Στις 26-27 Ιουλίου του 2009 στη Βαρκελώνη έγινε ένα συνέδριο ειδικών περι της "εξωπολιτικής".Δεν θα ασχοληθούμε όμως με το συνέδριο,αλλά με μια φωτογραφία που εμφανίσθηκε στο συνέδριο.
Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην Ελλάδα απο το περιοδικό "Τρίτο Μάτι" και σύμφωνα με τους διοργανωτές του συνεδρίου,προέρχεται απο την NASA και δείχνει την επιφάνεια της Σελήνης κατα τη διάρκεια του προγράμματος "Apollo 14".

Αν προσέξετε τη φωτογραφία θα δείτε αυτά τα παράξενα φώτα στην επιφάνεια της Σελήνης και για τα οποία η NASA δεν έχει δώσει καμία εξήγηση.

Καθώς παρατηρούσαμε όμως την εικόνα είδαμε οτι εκτός απο τα φώτα,σε τρείς θέσεις υπάρχει
μια ομάδα μικρών κρατήρων απόλυτα όμοιοι μεταξύ τους σαν να προέρχονται απο το ίδιο "καλούπι".

Φυσικά αυτό με τους νόμους της στατιστικής είναι αδύνατο να συμβαίνει.
Δείτε το προσεκτικά
.Είναι 8 περίπου μικροί κρατήρες σε πεταλοειδή μορφή,απόλυτα όμοιοι μεταξύ τους και σε μέγεθος και σε απόσταση.
Στα δεξιά της εικόνας υπάρχει ένας άλλος κρατήρας,του οποίου ο πυθμένας δείχνει οτι υπάρχει μια κλίση.Στο σημείο που έχει σπάσει ο κρατήρας έχει δημιουργηθεί μια κοίτη σαν να έρεε κάποτε νερό.
Επίσης προσέξτε τα τοιχώματα αυτού του κρατήρα οτι δεν είναι ισουψή,ενώ ο πυθμένας φαίνεται να είναι απόλυτα επίπεδος.


Σαν blog που ασχολείται με επιστημονικά θέματα δεν θεωρούμε οτι έχουμε το αλάθητο,ζητάμε προκαταβολικά την γνώμη και άλλων ίσως πιο ειδικευμένων απο εμάς.

Η δική μας γνώμη για αυτή τη φωτογραφία είναι οτι είναι "στημένη".

Εχουμε δεί και έχουμε μελετήσει και άλλες "στημένες" φωτογραφίες της NASA απο το φεγγάρι.

Τα φώτα μοιάζουν να είναι αντανάκλαση μεγάλων προβολέων.
Προφανώς αυτό που βλέπουμε είναι μια "χολυγουντιανή" σκηνή της NASA.

Θέλει η NASA να μας εξαπατήσει;Ολα τα στοιχεία αυτό δείχνουν.Το 85% των Αμερικανών πιστεύει οτι η NASA τους εξαπατά και τους αποκρύπτει στοιχεία.
Να θυμίσουμε ακόμη την παραίτηση του διευθυντή φωτογραφίας της NASA ο οποίος δήλωσε οτι πάνω στην Σελήνη ανακάλυψαν αρχαίες πολιτείες και πανάρχαιη διαστημική τεχνολογία.

Σημειωτέον το γεγονός αυτό συμφωνεί με τα αρχαία ελληνικά κείμενα και τα ινδικά,οτι το φεγγάρι κατοικείται και οι θεοί ταξιδεύουν σε αυτό.
Οπότε η NASA αφου δε μπορεί να παρουσιάσει τις γνήσιες φωτογραφίες της Σελήνης,εξαναγκάζεται να φτιάχνει "χολυγουντιανά" σκηνικά για να μας εξαπατήσει και θριαμβολογεί οτι "βρήκαμε ένα κομμάτι πάγο ή νερό στο φεγγάρι".

Θα περιμένατε αυτοί που κρύβονται πίσω απο αυτή την απάτη να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Δυστυχώς δεν θα συμβεί αυτό.Δείτε τι είπε ο δευθυντής της CIA Τζέϊμς Γούλσεϊ-

"...σε αυτή τη συνάντηση αντιλήφθηκα οτι στον Πρόεδρο και στον Υπουργό Αμυνας και σε εμένα τον ίδιο όπως και σε πολλά άλλα μέλη της Κυβέρνησης τους έχει στερηθεί η πρόσβαση σε μυστικά προγράμματα...(σχεδόν κλαίγοντας ο Γουέσλεϊ είπε)η προεδρία και ο εκτελεστικός κλάδος των ΗΠΑ παρακολουθούνται".
Αυτό φίλοι μου το είπε ο διευθυντής της CIA.Φανταστείτε τι παρακράτος υπάρχει στις ΗΠΑ όταν
παρακολουθείτε ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών.Ποιοί είναι αυτοί που τους παρακολουθούν;
Είναι αυτοί που διευθύνουν την NASA.Την ώρα που εμάς μας λένε οτι ανακάλυψαν νερό αυτοί εκμεταλλεύονται την αρχαία τεχνολογία που έχουν βρεί στο φεγγάρι-επαναλαμβάνουμε σύμφων
α με δήλωση του διευθυντή της NASA.

Ξεχάστε λοιπόν την NASA που ξέρατε.Αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για την επιστημονική έρευνα,ενδιαφέρονται για το πως θα γίνουν παγκόσμιοι εις το διηνεκες ηγέτες χρησιμοποιώντας την αρχαία υπερτεχνολογία,που έκλεψαν χωρίς να τους ανήκει(ήδη τους ηγέτες της ΕΕ δεν τους εκλέγουμε.Πόσοι άραγε το πρόσεξαν αυτό;).
Φυσικά δεν εννοούμε τους επιστήμονες της NASA αλλά αυτούς που διοικούν την NASA μέσω της NSA.

 http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ