Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΝΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ! Στουρνάρας: “Δώσε” Τον Γείτονα Στην Εφορία… Και Πάρε Το 1/10 Του Προστίμου…!


St2da29Όποιος «καρφώνει» στην εφορία, λαμβάνει το 1/10 των προστίμων που εισπράχθηκαν.
Άλλο ένα δείγμα της αναλγησίας της μνημονιακής συγκυβέρνησης φέρνει στο φως ο ίδιος ο Στουρνάρας. Συγκεκριμένα με έγγραφό του προς τη βουλή αναφέρει ότι:  «Η συνεχής ηθική ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των πολιτών είναι προϋπόθεση για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος ανεξάρτητα από τα υλικά κίνητρα που δύναται να θεσμοθετηθούν», προωθώντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις παροχής κινήτρων για όσους καταγγέλλουν φορολογικά αδικήματα τρίτων.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ισχύοντα νόμο: «όποιος καταγγείλει και πιστοποιηθεί φορολογική ή τελωνειακή παράβαση δικαιούται από το Δημόσιο αμοιβής ίσης με το 1/10 των προστίμων που εισπράχθηκαν». Με τον ίδιο νόμο έχει, επίσης, προβλεφθεί ότι «με απόφαση του υπουργού Οικονομικών ρυθμίζονται οι ειδικότερες προϋποθέσεις, η αρμόδια υπηρεσία και η διαδικασία καταβολής στους δικαιούχους της αμοιβής που προβλέπεται».
Δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός από τους πολιτικάντηδες να θέσουν σε ισχύ το μέτρο του τύπου «δώσε τον γείτονά σου και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα». Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας φορολογούμενος ψυχορραγεί από τις πολλαπλές εισφορές στην εφορία και οι λαθρομετανάστες διαπράττουν κάθε είδους παράνομες συναλλαγές χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ στην εφορία, η κυβέρνηση ζητά από τους Έλληνες να καταδίδουν τον συμπατριώτη τους.
Μιλάμε για ένα κράτος χωρίς καμία υποδομή, που δεν μπορεί να ελέγχει τα έσοδά του από την επιβολή της φορολογίας. Το ίδιο το κράτος στρέφεται εναντίον της ελληνικής κοινωνίας μετατρέποντας τον γείτονα ή τον συμπατριώτη ως έναν τρόπο κερδοσκοπίας. Ζούμε σε μία Ελλάδα που ακόμα και τα προς το ζην έχουν γίνει ένα είδος πολυτελείας και που η ελληνική οικογένεια έχει καταντήσει «είδος υπό εξαφάνιση». Κανένα άτομο που σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό, δεν θα πρέπει να γίνει “ρουφιάνος” και να κερδοσκοπήσει εις βάρος του διπλανού του.
Το καθεστώς που εξουσιάζει την πατρίδα μας δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστο να πιάσει τους πραγματικούς ενόχους και τους κλέφτες που εδώ και χρόνια έχουν καταληστεύσει τον ιδρώτα των Ελλήνων, το μόνο που κάνει είναι να σπέρνει την διχόνοια στον ελληνικό λαό.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ