Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Η επιχείρηση "καλοί δολοφόνοι" και "κακά θύματα"

Μόνο που δεν είπαν «καλά τους έκαναν» οι σχολιαστές στα βοθροκάναλα! Για τη δολοφονία των 2 Παλικαριών στο Νέο Ηράκλειο. «Κακιά» κουβέντα για τους δολοφόνους δεν είπαν. «Άρωμα» τρομοκρατίας έλεγε το κανάλι του Σουλειμάν, «οσμή» τρομοκρατίας έπιαναν οι μύτες των παπαγάλων του Bobo. Δηλαδή: Δεν είναι τίποτε σοβαρό. Μην ανησυχείτε. Μία απλή και συνηθισμένη τρομοκρατική ενέργεια από τα «δικά μας παιδιά». Άλλωστε τα "παιδιά" προφανως πιστεύουν στο «Ολοκαύτωμα» και στο κάτω –κάτω, ακολούθησαν την εντολή από τη Νέα Υόρκη.    «Φασίστας δεν θα μείνει». Συμφωνώ σε πολλά με το κείμενο της ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που αντιγράφω αλλά διαφωνώ στον χαρακτηρισμό της «υποκρισίας». Δηλαδή τι περιμέναμε από τα ΔΟΛια ΝΕΑ και το ΕΘΝΟΣ του Μπόμπολα; Να βγουν φωνάζοντας παιδια σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους να κάψουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και των άλλων συνταγματικών δυνάμεων;
  πηγή http://antiparakmi.blogspot.com/2013/11/2.html  

Σε αντίθεση με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στη δολοφονία των 2 μελών της Χρ.Αυγής όλο το πολιτικό σύστημα ζήτησε: "ψυχραιμία", "αυτοσυγκράτηση" και "να πέσουν οι τόνοι".
Οι δημοσιογράφοι (αρχικά) προσποιήθηκαν ότι «δεν ξέρουν αν τα κίνητρα της δολοφονίας είναι πολιτικά»! και οι έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση για το θέμα, ήταν ελάχιστες και σχεδόν πουθενά δεν ξεπέρασαν την 1 ώρα Κανείς δημοσιογράφος δεν μίλησε για "αριστερή βία" (ενώ μας είχαν ζαλίσει με την "ναζιστική συμμορία" και τους "δολοφόνους" της Χρ.Αυγής).
Την άλλη μέρα, η διπλή δολοφονία στα περισσότερα πρωτοσέλιδα χαρακτηρίστηκε "προβοκάτσια". Δεν έλειψαν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που ισχυρίστηκαν ότι δεν αποκλείεται "η Χρυσή Αυγή να σκότωσε η ίδια τα μέλη της" για πολιτικά οφέλη!
Σε αντίθεση με τη δολοφονία Φύσσα, κανείς δεν αναζήτησε τους "ηθικούς αυτουργούς" ,κανείς δεν έψαξε τις συνομιλίες μεταξύ Δένδια, Σαμαρά, Βενιζέλου αμέσως μετά την δολοφονία και κανείς δεν έδειξε τις συνομιλίες τους απομαγνητοφωνημένες στα κανάλια.
Αναρωτιέμαι πως γίνεται στην πρώτη δολοφονία, όλοι να μιλάνε για "Κρεμάλες στους φασίστες" και "φασίστας δεν θα μείνει", ενώ στην δεύτερη διπλή δολοφονία (που ήταν απόπειρα σε βάρος 3-4 ατόμων), όλοι να συνιστούν "να πέσουν οι τόνοι";
Μάλιστα, για να μην αξιοποιηθεί πολιτικά από την Χρ.Αυγή η διπλή δολοφονία, όλοι επικαλούνται τον "επερχόμενο εμφύλιο", για να ξαναβάλουμε τα κεφάλια μέσα επιστρέφοντας στο μαντρί.

 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ