Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: ”Στην αρχή δεν πήρα τηλέφωνο και αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις βουλευτές...” Ομολογία Σαμαρά

 Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς προσχήματα: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή... "
Για πρώτη φορά στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας πρωθυπουργός παραδέχεται δημόσια ότι παρενέβη και επηρέασε αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Στην χθεσινή του συνέντευξη ο Σαμαράς ομολόγησε κυνικά ότι πήρε τηλέφωνο και απαίτησε από την Δικαιοσύνη να κρατηθούν, δηλαδή να προφυλακιστούν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Θυμάστε όλοι τι έγινε στην αρχή: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος. Αμέσως μετά παρενέβη ο Σαμαράς και προφυλακίστηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/de...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ