Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 26 Απριλίου 2013

Οι Ελβετοί δείχνουν το δρόμο κατά της μετανάστευσης


Προστατεύουν την πατρίδα τους, τον τρόπο ζωής τους, την ασφάλειά τους και το υψηλό επίπεδο διαβίωσής τους – Κίτρινη κάρτα ακόμα και στους Ευρωπαίους από την ΕΕ!
Η είδηση, ξίνισε τα μούτρα κάποιων στις Βρυξέλες, αλλά στην Ελβετία, δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Προέχει η προστασία της πατρίδας τους και των Ελβετών πολιτών. Μάθαμε λοιπόν πως για τον επόμενο χρόνο, η Ελβετία θα δέχεται περιορισμένο αριθμό μεταναστών από την ΕΕ. Και αυτή ήταν απόφαση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, που ενεργοποίησε τη «ρήτρα της βαλβίδας», όπως την αποκαλούν οι Ελβετοί.

Τι σημαίνει αυτό: εργαζόμενοι από την ευρωζώνη θα έχουν για τους επόμενους 12 μήνες περιορισμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας της χώρας. Η υπουργός Δικαιοσύνης Σιμονέτα Σομαρούγκα, μίλησε από τη Βέρνη για μέτρο που θα περιορίσει τη μετανάστευση.

Από "Ελεύθερο Κόσμο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ