Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΜΕ ...ΤΑΝΚΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Κατά την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε ότι την επόμενη μέρα οι τράπεζες θα περικυκλώνονταν από τρομοκρατημένους ανθρώπους που θα προσπαθούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ενώ ο στρατός θα έβγαζε στους δρόμους τανκ για να τις προστατέψει, καθώς δεν θα υπήρχε αρκετή αστυνομία.
«Θα υπήρχαν παντού αναταραχές, τα μαγαζιά θα άδειαζαν, κάποιοι άνθρωποι θα πηδούσαν από τα παράθυρα… Και όλο αυτό θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωζώνη συνολικά» εξηγεί ο κ. Πάγκαλος.
Συνέντευξή Πάγκαλου στην ισπανική εφημερίδα El Mundo

Βέβαια, ο κ. Πάγκαλος μας έχει συνηθίσει σε ακραίες δηλώσεις και δεν εντυπωσιαζόμεθα. Αυτή τη φορά όμως δυσφημίζει την χώρα στο εξωτερικό και τρομοκρατεί τους Έλληνες.
Τέτοιες δηλώσεις αυτές τις στιγμές είναι επικίνδυνες, δεδομένου ότι τα λεγόμενα του κ. Πάγκαλου αναπαράγονται στο εξωτερικό κυρίως από τα γερμανικά μέσα.
http://news.freelist.gr/?cityId=145&prefectureId=5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ