Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Τ΄ΑΝΑΠΛΙΟΥ



Η Τούρκικη πρεσβεία στην Ελλάδα θα είναι ο μεγάλος χορηγός του μουσικού φεστιβάλ Ναυπλίου.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων αποφασίστηκε η διοργάνωση του φετινού μουσικού φεστιβάλ κλασικής μουσικής να είναι αφιερωμένο στην Τούρκικη μουσική.

Τώρα τι δουλειά εχει η Τούρκικη μουσική στο φεστιβάλ κλασικής μουσικής μόνο ο δήμαρχος Ναυπλίου ξέρει, εκείνο που πραγματικά εχει προξενήσει εντύπωση ειναι το γεγονός πως δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής ψήφισαν με την προϋπόθεση να μην αναρτηθεί η Τούρκικη σημαία στο Παλαμήδη κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων σε αυτό, χωρίς όμως να πάρουν καμία δέσμευση απο τον δήμαρχο.

Άντε να δούμε τα Τούρκικα φλάμπουρα στο Παλαμήδη και να το μάθουν τίποτα πατριωτικές -εθνικιστικές οργανώσεις,να γελά και το πολύχρωμο ερίφιο.

Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικά μέγα πολιτικό σφάλμα του δημάρχου και θα είναι η ταφόπλακα στην πολιτική του... συνέχεια.

Υ.Γ Μην ξεχάσετε να πείτε του Τούρκου πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη...

Ένας χαμός γίνετε από εχτές που ανακοινώθηκε η ψήφιση απο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων της πρότασης του δημάρχου Π. Αναγνωσταρά για το φετινό φεστιβάλ κλασικής μουσικής Ναυπλίου.

Η πρόταση η οποία ψηφίστηκε και από τον Γκιόλα , Βασιλείου (καταψηφίστηκε απο Σαλεσιώτη,Γραμματικόπουλο) προβλέπει το φεστιβάλ Ναυπλίου 2011 να είναι αφιερωμένο στην Τούρκικη κλασική μουσική,με χορηγία της Τούρκικης πρεσβείας.

Πολλές αντιδράσεις και από δημοτικούς συμβούλους του δημάρχου, αλλά και από απλούς πολίτες που έμαθαν την επομένη την πρόθεση της δημοτικής αρχής.

Έξω απο την σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου δεν έμειναν ούτε τα τοπικά blog και site αλλά και τοπικές εφημερίδες, καθώς και πανελλήνια μέσα ενημέρωσης και site,με καθόλου κολακευτικά λόγια για την δημοτική αρχή του Ναυπλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ