Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

Μαχαίρωσαν νεαρό μετανάστη από το Μπαγκλαντές
Υπέκυψε νεαρός υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από άγνωστους δράστες τα ξημερώματα στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη.
Σύμφωνα με την αστυνομία δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ,πλησίασαν τον άτυχο αλλοδαπό και χωρίς να πουν λέξη τον μαχαίρωσαν και εξαφανίστηκαν.
Με ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους, διοργανώνονται σήμερα δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας: μία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του τριαντάχρονου στην χθεσινή διαδήλωση και μία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προχθεσινή δολοφονία του πατέρα στην οδό Ηπείρου. (Πιθανόν μάλιστα, μέχρι τότε να ανακοινωθεί και συγκέντρωση από αλλοδαπούς για τη δολοφονία στα Κάτω Πατήσια).
Εντωμεταξύ Σπάει τη Σένγκεν και η Δανία
Η ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών φαίνεται πως οδήγησε την Δανία στο να σπάσει τη Συνθήκε Σένγκεν. Ακολουθεί τα βήματα της Ιταλίας και της Γαλλίας. Η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πρόκειται να επαναφέρει «το συντομότερο δυνατό» τους συνοριακούς ελέγχους στους ταξιδιώτες που εισέρχονται από τη Γερμανία και τη Σουηδία, «παγώνοντας» και επίσημα την εφαρμογή της Συνθήκης του Σένγκεν. Οι έλεγχοι θα επανέλθουν στη μεθοριακά περάσματα στα σύνορα με τη Γερμανία, καθώς και στα λιμάνια για τους ταξιδιώτες που προέρχονται από τη Σουηδία. Το ίδιο ισχύει και για όσους χρησιμοποιούν τη γιγάντια γέφυρα Όρεσουντ, που ενώνει την Κοπεγχάγη με το Μάλμε της Σουηδίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Δανίας εξήγησε ότι το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο, καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά η εγκληματικότητα στη μεθόριο. Σε πολιτικό επίπεδο, η απόφαση ελήφθη μετά από συμφωνία του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος Venstre με το ακροδεξιό Kόμμα του Δανέζικου Λαού (DF) της Πία Κιάρσγκαρντ. Η απόφαση έρχεται ένα μόλις 24ωρο προτού πραγματοποιηθεί η κρίσιμη σύνοδος των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, στη διάρκεια της οποίας θα εξεταστεί η πρόταση της Κομισιόν για άρση της Συνθήκης Σένγκεν, σε «εξαιρετικές περιστάσεις», πρόταση που κατατέθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει το κύμα Τυνήσιων μεταναστών από την Ιταλία. Τελικά όπως όλα δείχνουν θα ξεμείνουν όλοι οι μετανάστες στην Ελλάδα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ