Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Οι αντιδράσεις τών κομμάτων στήν διακαναλικά συνέντευξη τού πρωθυπουργού

Έντονη ήταν η κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Η Ν. Δ επισήμανε ότι το «ΠΑΣΟΚ κουνάει τη σημαία των εκλογών» και καταλόγισε «πανικό» στον πρωθυπουργό, λόγω -όπως υποστήριξε- της διαφαινόμενης ήτττας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
«Φοβισμένο» χαρακτήρισε τον Γ.Παπανδρέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Για στημένο διακαναλικό διάλογο» έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για ενοχή του πολιτικού συστήματος που εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ, μίλησε η Δημοκρατική Αριστερά.

Με το ερώτημα "αν παμε σε εκλογες" που απηύθυνε στον Χρήστο Πρωτόπαπα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Μανώλης Κεφαλογιαννης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι "κουναει τη σημαία των εκλογών". Απαντώντας από το βήμα της Βουλής ο Χρ. Πρωτόπαπαςδηλωσε: "Καταλαβαίνω τα προβλήματα που σας δημιούργησε η σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού και τον πανικό σας. Νομίζατε πως μπορείτε να παίξετε με τη χωρα". Ταυτόχρονα για έναν πανικόβλητο πρωθυπουργό που επιχείρησε να περάσει τον πανικό του στο εκλογικό σώμα, για να αποφύγει την ήττα στις εκλογές του Νοεμβρίου" μίλησε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ, Πάνος Παναγιωτόπουλος.
"Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν", τόνισε στο σχόλιό του ο Γ. Καρατζαφέρης και υποστήριξε ότι η εμφάνιση του πρωθυπουργού έβλαψε τους υποψηφίους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Για στημένο διακαναλικό διάλογο και καταστάσεις που δεν γίνονται σε δημοκρατίες έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
"Ο δημοψηφισματικός χαρακτήρας που προσδίδει σήμερα στις επικείμενες εκλογές και το ΠΑΣΟΚ μετά από τη ΝΔ, δηλαδή "υπέρ ή κατά των μεταρρυθμίσεων" και "υπέρ ή κατά του Μνημονίου", αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο την αγωνιώδη προσπάθεια του ένοχου πολιτικού συστήματος να διατηρηθεί με όρους παρελθόντος", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

http://sxolianews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ