Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πού μας οδηγούν με την «κάρτα του πολίτη»;


Πού το πάνε άραγε το πράγμα ;.

Όλο και ποιο σκληρά πράγματα έρχονται στην ζωή μας.

Η παγκόσμια νέα τάξη ορίζει και καθορίζει πλέον και την ανάσα μας.

Τά στοιχεία μας είναι όλα συρρικνωμένα μέσα σε έναν αριθμό γραμμικού συστήματος.

Και αν νομίζετε πώς μόνο τά γνωστά πού βλέπουμε στις ταυτότητές μας θα βρίσκονται κάτω από αυτόν τον αριθμό, γελιέστε.

Ο μαγικός αυτός αριθμός θα περιλαμβάνει εκτός από το ποιοι είμαστε, πότε γεννηθήκαμε, τι καταναλώνουμε, πότε και πού κινούμαστε, πόσο χρήμα μας αντιστοιχεί, αλλά ακόμα …και πότε θα πεθάνουμε.

Μην εκπλήσσεστε. Θα είναι καταγραμμένο και το DNA μας. Θα φαίνετε και η τελομεράση των κυττάρων μας σε τι κατάσταση βρίσκετε.

Πιθανών, στον νέο κόσμο πού ανοίγετε μπροστά μας , οι άρρωστοι και οι γέροι να μην χωράνε. !!!!!! Καταλάβατε. Πρέπει να είσαι εκεί μόνο αν είσαι νέος, ακμαίος, υγιείς, …εργάτης της κοινωνίας πού ετοιμάζουν.
Τά πράγματα τά επισπεύδουν τόσο γρήγορα πού δεν προλαβαίνουμε να καταλάβουμε πότε και από πού έρχονται οι σφαλιάρες του συστήματος ώστε από την ζαλάδα να μην προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε .

Είμαστε παραδομένοι και περιμένουμε την επόμενη απόφαση. Είναι οι λίγοι πού αποφασίζουν. Είμαστε οι πολλοί πού δεν αντιδρούμε.

Λέμε Ναι , κουνάμε καταφατικά το κεφάλι και περιμένουμε τον «΄’Εναν» διαφορετικό , αποφασισμένο , να μας δείξει τον δρόμο για να βγούμε από τον δρόμο πού οδηγεί στον αφανισμό μας.
Ρωτάω. Θα δηχθείτε την κάρτα ; Φωνάξτε όλοι μαζί ΝΑΙ για να σας παραδεχτώ. Γιατί αν φωνάξετε όχι, κοροϊδεύετε τον εαυτό σας.

Γιατί όλοι μας, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έχουμε χιλιάδες αναστολές. Αυτές πού μας δημιούργησε το σύστημα της κοινωνίας της σκλαβιάς στο οποίο είμαστε μέλη του. Δεν υπάρχει δίκαιο σύστημα.

Κάθε σύστημα έχει νόμους.

Κάθε σύστημα προϋποθέτει με τους νόμους και ανελευθερία.

Δεν είμαστε ελεύθεροι γιατί υπακούουμε στους νόμους .

Άρα πρέπει να υπακούσουμε στις αποφάσεις του νόμου περί αλλαγής ταυτότητας με την κάρτα του πολίτη.

Η υπακοή μας θα γίνει ακόμα πιο ελεγχόμενη γιατί αυτή η μαγική καρτούλα θα περιλαμβάνει και τον έλεγχο της ελευθερίας της θελήσεώς μας.

Αυτό θα είναι το τέλος μας.

Άπαξ και ελεγχθεί και ή τελευταία ρανίδα υποψίας ελεύθερης βούλησης πού έχουμε {γιατί ήδη ελεγχόμαστε ανά πάσα στιγμή από τά μέσα ενημέρωσης και τις διαφημίσεις , έως τά ηλεκτρονικά και ψυχοτρονικά υποσυνείδητα μηνύματα πού μας στέλνουν μέσω της εξελιγμένης τεχνολογίας } , τότε καλύτερα να ανοίξουμε τον τάφο μόνοι μας και να μπούμε μέσα. Ούτε στα μπλόκ μας ο καθένας δεν θα μπορεί να γράφει πλέον ελευθέρα τις απόψεις του γιατί απλά θα εκφράζουμε μηχανικά τις απόψεις του συστήματος.

Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής μας στην ζωή;

Τι αποκομίζουμε από αυτήν κατά την πορεία μας πάνω στην γή;

Τι σημαίνει για τον καθένα μας Συνείδηση;

Ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα;

Και η ερώτηση.
Θα αντιδράσεις; Ή θα πάς να πάρεις την κάρτα;
Ας κάνουμε μια επανάσταση .

Μήν παίρνετε την νέα κάρτα.


ονομασία "Τελομεράση " σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη "τελομερίδιο ".
Η ονομασία προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις "τέλος" και "μέρος".
Ενα ένζυμο που αναπληρώνει τα τελομερίδια, τα φυσικά άκρα των χρωμοσωμάτων.
Αποτελούνται από επαναλαμβανόμενο μη γονιδιακό γενετικό υλικό και καλύπτονται από πρωτεΐνες.
Ο ρόλος τους είναι η προστασία της ακεραιότητας του μορίου του DNA. Από την εμβρυϊκή ηλικία μέχρι την πλήρη ανάπτυξη, κάθε κυτταρική διαίρεση του οργανισμού συνοδεύεται από απώλεια τμήματος των τελομεριδίων.
Αυτή έχει αποτέλεσμα την ελάττωση ή και την απώλεια της ανανεωτικής ικανότητας των κυττάρων. Κατά την "Τελομεριδιακή θεωρία της γήρανσης", η ένδεια των τελομερών συνδέεται με τα φαινόμενα κυτταρικού μαρασμού που παρατηρούνται κατά τη φυσιολογική γήρανση των οργανισμών. Οταν εξαντληθούν οι τελομεράσες, τότε γερνάμε.
Η τελομεράση, μία ουσία ενεργή κυρίως κατά την παραγωγή ωαρίων ή σπερματοζωαρίων, είναι το ένζυμο που αναπληρώνει τα τελομερίδια».
«Εχουμε επιλεγεί να είμαστε σε φόρμα μέχρι την ηλικία της αναπαραγωγής. Ο μηχανισμός της Φύσης είναι συγκεκριμένος: Διασφαλίζει να είσαι ζωντανός και 100% υγιής όσο είναι απαραίτητο για να κάνεις τέκνα και να τα αναθρέψεις. Υστερα σε αφήνει να εκφυλισθείς.
«Κατά την γήρανση τα περισσότερα σωματικά κύτταρα σταματούν να παράγουν τελομεράση.}


Σοφία Βλάχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ