Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΙΧΝΕΥΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Ψηφίστηκε λαθραία το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο
 Στη «ζούλα», την ώρα που όλοι κοίταζαν αλλού, η αντεθνική συμμαχία του κοσμοπολιτισμού της ΝΤΠ πέρασε «λαθραία» το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο με το οποίο μεταβάλλεται η σύνθεση του ελληνικού λαού και αποδίδεται η ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες δίκην επάθλου!
Το αντεθνικό και αντισυνταγματικό «ευρωπαικό τόξο» το συγκροτούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, και του ΟΧΕΤΟΥ που ψήφισαν όλα τα άρθρα...Η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό κόμμα που τοποθετήθηκε εξ αρχής και με τεκμηριωμένα επιχειρήματα κατά του ανθελληνικού νομοσχεδίου. από

                       Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΙΧΝΕΥΜΩΝ»

Το εντομο ichneumonoidea και ο σκωληκας schistosoma mansoni είναι παρασιτα που γεννουν τ΄ αυγα τους εντος του σωματος των ξενιστων τους. Τα νεαρα παρασιτα αναπτυσομενα κατατρωουν εσωτερικως τα σωματα των ξενιστων οπου φιλοξενουνται ως…..λαθρομεταναστες.
Αληθεια ποιος θα ηθελε παρασιτα να γεννουν αυγα στο σωμα του, σκουληκια να του πινουν το αιμα, ιους να καταστελλουν το Ανοσοποιητικο του συστημα, ν΄αλλοιωνουν τους ιστους του, να καταστρεφουν τα οργανα του;
Κι όμως αυτό ακριβως συμβαινει στην ψυχη και τη διανοια του κάθε ανθρωπου, αλλα και στο «σωμα» της κοινωνιας, της κάθε κοινωνιας οπου εξελισεται η επιχειρηση «ΙΧΝΕΥΜΩΝ».
Παντου σε ολες τις δραστηριοτητες του ατομου και της κοινωνιας, σε ολους τους τομεις θρησκευτικο, οικονομικο, πολιτικο, στρατιωτικο, επιστημονικο κλπ. λευκοκιτρινοι και μαυρο κιτρινοι Μογγολοι, κρυπτοεβραιοι και τεχνητοι εβραιοι (Μασονοι) ως υπουλοι Δουριοι Ιπποι εισβαλουν, αλλοιωνουν, διαφθειρουν, υποδουλωνουν, καταστρεφουν συνεχως. Προκειται για μια επιχειρηση των Δρακονιανων εναντιον της Ανθρωποτητος και του Συμπαντικου Οργανισμου που εξελισσεται εδώ και χιλιαδες χρονια.
Ο υγιης κατά φυση φυλετισμος θα μπορουσε να αποτελεσει μια πρωτη γραμμη αμυνας, όμως αυτος πολεμαται και καταστελεται. Από τη σχολικη ηλικια οι ανθρωποι διδασκονται να είναι διεθνιστες και αντιρατσιστες, ενώ στις μερες μας βρισκεται σε εξαρση ο παραφυση ρατσισμος του ναζισμου...Θα αναρωτηθει κανεις μηπως όλα αυτά ισοδυναμουν με ιατροδικαστικη εκθεση σχετικα με «πτωματα» θανασιμα εκφυλισμενων ατομων και κοινωνιων με ελαχιστες ελπιδες ανανηψης! Ισως!
Όμως ο πολεμος δεν εχει τελειωσει ακομη. Δεν χαθηκαν ολες οι μαχες.
Ωστοσο κάθε ΑΝ-ΘΡΩΠΟΣ μπορει και πρεπει να λειτουργησει ως εστια αντιστασης και ανοσιας κατά του εχθρου. Οντας ως «εικονα και ομοιωση» του Θεου, δηλαδη του συμΠΑΝτικου οργανισμου, διαθεττει τους φυσικους μηχανισμους και τη δυναμη για να το κανει.
Χρειαζεται μονο γνωση και θεληση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ