Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η πλατεία μίλησε. ΟΧΙ

Ο κόσμος του Όχι στο Σύνταγμα ήταν πολύς. Πάρα πολύς. Και Οργισμένος.
 Ο κόσμος του ΝΑΙ, στα προπύλαια του Σταδίου ήταν λίγος και παγωμένος.
Οι φτωχοί ήσαν πάντα περισσότεροι από τους «προνομιούχους». 
Τη νομενκλατούρα της εξάρτησης . Έτσι απαντήθηκαν και τα Γκάλλοπ, του Μέγκα και του Εθνους. Το δημοψήφισμα κρίθηκε. Το πραξικόπημα των Εξωθεν, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα,ΕΚΤ, Κομισιόν, και των Έσωθεν (Εργολάβοι, Παπαγάλοι, Ιερώνυμος), για την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης, θα αποτύχει. Μόνο που η Δημοκρατία δεν θα συγχωρέσει του Πραξικοπηματίες. Η επίδοξη Χούντα πρέπει τη Δευτέρα  να πάρει το δρόμο της φυλακής. Ενας-Ενας με τη σειρά. Και ο Τζερώνυμο, ο ανάξιος που ευλόγησε τις ερπύστριες πρέπει να πάει σε μοναστήρι. Και ο Στουρνάρας στον Κορυδαλλό. 
 Και θα πρέπει να ανακληθούν οι άδειες από Μέγκα,ΑΝΤ1, Σκάιιιιι. Τελειώσανε. Φρέσκα κουλούρια. Ψηφίζουμε ΟΧΙ για να φύγει η χούντα της ιδιωτικής τηλεόρασης από τις οθόνες. Ψηφίζουμε ΟΧΙ για να φύγουν ο Μπάμπης, η Ολγα, η Χούκλη, ο Πρετεντέρης και τα αφεντικά τους. Τελείωσαν. Οι επόμενοι μερα δεν θα έχει θέσεις πολυτελείας για τους δωσίλογους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ