Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Τελευταίο ανάχωμα στην επέλαση της "νέας τάξης" οι Μπλόγκερς..


Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία,αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασκαλία,οι λέξεις "Εθνος" και "χριστιανισμός" πρέπει να απαλειφθούν για  να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει. Ένα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων!

Οι "έργατες" της Νέας Τάξης Πραγμάτων προκειμένου να κατασκευάσουν μια παγκόσμια ενιαία κρατική δομή , θέλουν την κατάργηση των αρχαίων και παραδοσιακών εθνών, όπως η Ελλάδα. Έτσι στην Ελλάδα χτυπιούνται αλύπητα οι δύο Πυλώνες του Έθνους η Ορθοδοξία, και ο Αρχαιοελληνισμός, το σύνολο δηλαδή της Ιστορίας μας. Επιδιώκεται η διακοπή της συνέχειας με τους προγόνους, και να καθιερωθεί ο αθεϊσμός ως η απόλυτη "μόδα"..
Όποιος δεν είναι άθεος και δεν πιστεύει στην δύναμη της ύλης και των καταναλωτικών προιόντων αυτομάτως περιγελάται από τον περίγυρό του και χλευάζεται.
Η εκκλησία της Ελλάδος δε φαίνεται να έχει τη διάθεση να αντισταθεί σε όλο αυτό το σκηνικό.
Ίσως αν ζούσε ο αείμνηστος Μακαριστός Χριστόδουλος τα πράγματα να ήταν διαφορετικά,ΙΣΩΣ....
Για την τηλεόραση δεν γίνεται ούτε καν λόγος αυτή και κυρίως τα μεγάλα κανάλια είναι  οι κύριοι "σύμμαχοι" στην ολοκλήρωση των στόχων της Νέας τάξης πραγμάτων.
Έτσι λοιπόν οι μόνοι που αντιστέκονται πλέον σε όλα αυτά είναι οι ιδιοκτήτες μπλόγκς "αντινεοταξικού" περιεχομένου.
Αυτοί υπερασπίζονται τις διαχρονικές Ελληνικές Αξίες ενώ παράλληλα προσπαθούν να αφυπνίσουν τους αναγνώστες τους, να ενημερώσουν δηλαδή για το τι συμβαίνει τώρα αλλά και τι πρόκειτε να επακολουθήσει σύντομα...


RAFAILNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ