Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η μέθοδος του «αντισιωνισμού» ως κάλυψη των Ισραηλινών εγκλημάτων


Παλαιστίνη Βόμβα
Μέγας ανθρώπινος πόνος έχει προκύψει στην Μέση Ανατολή μετά την ίδρυση του ιουδαϊκού κράτους το 1947, ίδρυση η οποία στηρίχτηκε στο αμφισβητούμενο ολοκαύτωμα των Ιουδαίων στην Ευρώπη και στα κείμενα της Βίβλου και της Παλαιάς Διαθήκης, τα οποία δεόντως έχουν παραποιήσει οι ηγέτες των Ιουδαίων για να δικαιολογήσουν την εγκατάσταση τους στην Μέση Ανατολή, αλλά και για να δικαιολογήσουν τα αποτρόπαια εγκλήματα τους.
Αυτές τις παραποιήσεις και τα ψέμματα επιβεβαιώνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ Israel Finkelstein στο πρόσφατο βιβλίο του «Χωρίς σάλπιγγες προ της Ιεριχούς», αναφέροντας ότι σημαντικά κείμενα της Βίβλου είναι αναληθή και παραποιημένα. Χαρακτηριστικά στο βιβλίο του αναφέρει ότι 
α) Ποτέ δεν υπήρξε «έξοδος» ή «φυγή» των Ιουδαίων από την Αίγυπτο, 
β) Η πόλις Χαναάν ποτέ δεν κατελήφθη από τους Ιουδαίους και 
γ) Το γενεαλογικό δέντρο του Δαυίδ και του Σολομώντα είναι απάτη.  
Οι δυο αυτοί βασιλείς των Ιουδαίων κυβέρνησαν για πολύ σύντομο διάστημα ασήμαντα τμήματα απομακρυσμένων περιοχών του σημερινού Ισραήλ και δεν υπήρξε γενεαλογικό τους δέντρο. Οι ιουδαίοι σεναριογράφοι, σύμφωνα με τον καθηγητή Finkelstein, έχουν παραποιήσει πολλά βασικά σημεία της Βίβλου, έχουν αφαιρέσει άβολα γεγονότα και έχουν εφεύρει την ιστορία της γης της επαγγελίας. 
Η ιστορία του Αβραάμ και του Μωυσή γράφτηκε το 630 προ Χριστού και έχει γίνει μεταφορά της σε πολύ προγενέστερους χρόνους, τα δε κύρια πρόσωπα αυτής της ιστορίας έχουν εφευρεθεί.
Έτσι, κατά τον Finkelstein, γεννήθηκε το μεγάλο ψέμμα των Ιουδαίων περί δικαιωμάτων στην «γη της επαγγελίας» και σήμερα υπό το πρίσμα αυτού του τερατώδους ιστορικού ψέμματος δικαιολογούν γενοκτονίες και σφαγές. 
Το ψέμμα χιλιετιών λοιπόν περί «εξόδου» από την Αίγυπτο και περί «γης της επαγγελίας» που τους υποσχέθηκε ο Ιουδαίος Θεός δίνει σήμερα το πρόσχημα στο ιουδαϊκό κράτος να δολοφονεί Παλαιστινίους, να κλέβει την γη τους και να αιματοκυλεί την Μέση Ανατολή.
Τα ψέμματα των Ιουδαίων, πρόσφατα και αρχαία, γίνονται όλο και περισσότερο διάφανα και ορατά από την ανθρωπότητα, όσο και αν το ιουδαϊκό λόμπι προσπαθεί να διαβάλει και να εξοστρακίσει αυτούς που τα αποκαλύπτουν ως «αντισιωνιστές». Ο Αντισιωνισμός είναι η θέληση κάποιων να εκπαιδεύσουν την ανθρωπότητα για τα απάνθρωπα εγκλήματα του ιουδαϊσμού στο πέρασμα των αιώνων. Εγκλήματα τα οποία πρέπει να αποφευχθούν με κάθε κόστος στο μέλλον, ώστε να αποφευχθεί και η παγκόσμια κυριαρχία των αυτουργών αυτών των εγκλημάτων.
Το μήνυμα του Αντισιωνισμού είναι το μήνυμα της λογικής, της αλήθειας, του διαφωτισμού. Είναι ένα μήνυμα που δεν διαπνέεται από μίσος και βία όπως τα ιερά βιβλία των Σιωνιστών. Η αλήθεια είναι δωρεάν και δεν βρίσκεται ευτυχώς στον τιμοκατάλογο των Ιουδαίων.
Γ. Λιναρδής
πηγή
ΑΠΌ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ