Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΜΦΙΠΟΛΗ ...ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ & ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ...

Ο Βασιλικός αυτός τάφος ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ άμεσα από τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, οι οποίοι δεν θέλουν να έλθει στο φώς τίποτα από τον Μέγα Αλέξανδρο, και την Ελληνική Ιστορία- πολιτισμό, διότι είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους για το Σκοπιανό θέμα, και τη σχεδιαζόμενη από αυτούς, «Μακεδονία του Αιγαίου»...Η υπηρέτριά τους Σιωνίστρια Μέρκελ έχει λυσσάξει αυτές τις ημέρες να κάνει συνδιάσκεψη των Βαλκανικών κρατών με θέμα την αναγνώριση των Σκοπίων σαν Μακεδονία. Ενεργεί για λογαριασμό των αφεντικών της προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, όπως άλλοτε και ο Χίτλερ!!!! Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παγκόσμιας κυβέρνησης, διέταξαν τους εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικούς να θάψουν το θέμα του Βασιλικού τύμβου της Αμφίπολης, που αποδεικνύει περιτράνως και διεθνώς την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι αχυράνθρωποι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πρόθυμοι να θάψουν την Ελλάδα, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αφεντικά τους. (ΡΟΤΣΙΛΝΤ )...
Τα κανάλια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. έπαψαν να αποκαλούν τους λαθρομετανάστες λαθραίους και παρανόμους, αλλά τους προσφωνούν απλώς μετανάστες, τα Τουρκοκάναλα με τη πολιτική τους συνηγορούν να μας σφάξουν σαν αρνιά όλους εμάς τους Έλληνες οι Τζιχαντιστές που κατά κύματα κατακλύζουν την Ελλάδα, και οι Ελληνικές αρχές –σαν αφελείς- τους διασώζουν και περιθάλπουν, ενώ οι αποκεφαλισμοί πάνε σύννεφο στις Ισλαμικές χώρες!!! Έβαλαν έναν Σιωνιστή διευθυντή της υπηρεσίας μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδος, κατά διαταγή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ του παγκόσμιου Δικτάτορα . Δεν υπήρχε κανένας Έλληνας;;; Διασώζουν και περιθάλπουν τους σφαγείς μας!!!! Όλοι οι υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ γίνανε υπουργοί & Πρωθυπουργοί της «Ελληνικής» Κυβερνήσεως. Είναι κυβέρνηση δοσιλόγων που δρούν για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας!!!
Έλληνες ξεσηκωθείτε, μας κλέβουν την ιστορία μας και το πολιτισμό μας, μετατρέπουν την Ελλάδα σε Ισλαμικό Χαλιφάτο Τζιχαντιστών.
 Ποιώ έκκληση προς τους Έλληνες Αρχαιολόγους να λάβουν ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του τύμβου της Αμφίπολης, διότι οι Σιωνιστές της παγκόσμιας δικτατορίας θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν το τύμβο. Μην περιμένουν από τους Σιωνιστές πολιτικούς της κυβέρνησης να λάβουν μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ