Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Κίνδυνος-θάνατος: Οι λάθρο φέρνουν τον "ιό της Αποκάλυψης" στην Ελλάδα



Μία "αποκαλυπτική" επιδημία φαίνεται πως ξέσπασε τελικά στην Αφρική με τις επιπτώσεις να εξαπλώνονται και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείες κήρυξε τον πλανήτη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ πρώτες οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανέβασαν το επίπεδο υγειονομικού συναγερμού στο 1, το υψηλότερο που υπάρχει, με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση της επιδημίας του Έμπολα.
Σε συναγερμό τέθηκαν και όλες οι υπόλοιπες χώρες. Στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες αποτελούν μία ωρολογιακή βόμβα που κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα εκραγεί. Καθημερινά μπαίνουν στην Ελλάδα, από τον Έβρο και τα νησιά 300 λάθρο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από πού έρχονται και αν είναι φορείς του «ιού της αποκάλυψης».


Η κυβέρνηση κάλεσε του συνοριοφύλακες και το Λιμενικό αν δουν κάτι ύποπτο να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές, αλλά οι ίδιοι είναι απόλυτα εκτεθειμένοι στον ιό Έμπολα που θερίζει και έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο περισσοτέρων από 1.000 ανθρώπων.
Θα… τους εφοδιάσουν λέει τα επόμενα 24ωρα με γάντια και μάσκες. Μέχρι τότε τι; Υπάρχει κάποια οργανωμένο σχέδιο από το υπουργείο Υγείας; Πιθανότατα όχι, καθώς η κυβέρνηση έχει αφήσει τα σύνορα ξέφραγα αμπέλια επιτρέποντας χρόνια τώρα στους Τούρκους δουλέμπορους να μεταφέρουν χιλιάδες λάθρο στα νησιά και τον Έβρο.
Φυσικά ο Η1Ν1 μπροστά στον Έμπολα είναι "παιδική χαρά", ενώ πολλοί στον πλανήτη πιστεύουν ότι πρόκειται περί "μάστιγος του Θεού", και ότι στην πραγματικότητα ο Εμπολα αντιστοιχεί σε έναν από τους τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, και συγκεκριμενα στον Λοιμό, που συμβολίζει μια θανατηφόρα και μη αντιμετωπίσιμη αρρώστια, που θα εξαφανίσει ένα τεράστιο μέρος του πλανητικού πληθυσμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ