Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η «ΠΕΡΙΤΟΜΗ» ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ






Γιατί όλοι φοβούνται να θίξουν το θέμα αυτό από την ορθή του πλευρά και όχι την... εξαγνισμένη;
Πολλοί πιστεύουν, ότι η περιτομή, είναι ο μηχανισμός ελέγχου της αμερικανικής κοινωνίας.
Σε μια σημαντική εργασία Αμερικανών ερευνητών αναφέρονται τα εξής:
«Ποιο είναι αυτό το φοβερό μυστικό, μέσα στο οποίο είναι αλυσοδεμένος, ολόκληρος σχεδόν ο πληθυσμός της Β. Αμερικής; Αυτό το φοβερό μυστικό είναι ότι: οι Εβραίοι έχουν κατορθώσει να επιβάλουν την περιτομή σε όλους τους Αμερικανούς μετανάστες, ανεξαρτήτως ιθαγενείας...Όλα τα βρέφη που γεννιούνται στην Β. Αμερική, αμέσως μετά την γέννησή τους, «περιτέμνονται», δηλαδή μερικώς ευνουχίζονται...Αυτό είναι το φοβερό μυστικό, το κρυφό τραύμα της περιτομής, το οποίο στη συνέχεια διαμορφώνει αυτού του είδους τους χαρακτήρες που έχουν οι «νεοφώτιστοι», ο Μπούς και οι άλλοι...
Λένε ότι επιβάλλουν την περιτομή για λόγους υγείας, καθαριότητος, ή για να εκβιάσουν τους απερίτμητους, τους φυσιολογικούς, ότι αν δεν κάνουν περιτομή θα πάθουν καρκίνο...Δηλαδή οι λέοντες, οι ταύροι, οι τράγοι, οι πίθηκοι και γενικώς όλα σχεδόν τα ζώα που δεν έχουν κάνει περιτομή είναι ακάθαρτα και καθαροί είναι οι περιτετμημένοι;...Ω! Ποία παράκρουσις. Αν πιθανώς, επειδή κάποιος (1 στους 100.000), πάθει φίμωση, πρέπει να περιτέμνουμε όλα τα βρέφη; Τότε γιατί δεν βγάζουμε από την αρχή όλα τα δόντια μας, αφού οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα χαλάσουν...! Λένε, αν πιεστούν, ότι αυτό γίνεται για θρησκευτικούς λόγους. Δηλαδή τι; Τι θα πει για «θρησκευτικούς» λόγους;...! Το θρησκευτικό τους ιερατείο επιβάλλεται και βρίσκεται πάνω από την πολιτική εξουσία, πάνω και από την επιστήμη; Μα όλοι αυτοί οι σιωνοπροτεστάντες επικαλούνται την δημοκρατία, την ελευθερία, τον πολιτισμό. Πως υπακούουν και επιβάλλουν έναν θρησκευτικό φασισμό...;.

ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ
Θα μου πείτε, τι σχέση έχει η «περιτομή» με τη σημαία; Έχει και παραέχει...Προσέξτε: η περιτομή είναι εγχείρηση κατά την οποίαν αφαιρείται η ακροποσθία. Η ακροποσθία είναι το μέρος πόσθης που σκεπάζει προστατεύοντας την βάλανο του πέους, όταν δεν είναι σε στύση. Η ακροποσθία δεν είναι ένα απλό μέρος της επιδερμίδος τους δέρματος, δεν είναι καν δέρμα, είναι αδήν, ο οποίος παράγει το σμήγμα, την λιπώδη ουσία, γνωστή σε όλους για την ιδιάζουσα οσμή, η οποία αφενός μεν αποστειρώνει την βάλανο, αφετέρου την λιπαίνει και την προστατεύει...Επίσης είναι γνωστό από την «φυσιολογία» του ανθρώπου (και όχι μόνο) ότι στη βάλανο καταλήγουν εκατομμύρια νευρώνες του συμπαθητικού και του

παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, των οποίων τα κέντρα βρίσκονται τόσο στην «ιερή» περιοχή του νωτιαίου μυελού όσο και κατά μήκος αυτού...Επομένως τόσο κατά την χρονική περίοδο που επιβάλλεται η περιτομή όσο και καθόλη την διάρκεια της ζωής του περιτετμημένου, προκαλούνται και προξενούνται διάφορες οργανικές συναισθηματικές και νοητικές διεργασίες...Α) ο πόνος κατά την επέμβαση της περιτομής, δηλαδή της αφαιρέσεως (ακρωτηριάσεως) της ακροποσθίας. Πράγματι, επειδή τα νευρικά κύτταρα είναι, όπως αναφέραμε, πάρα πολλά, η ευαισθησία σε αυτό το σημείο του σώματος είναι πολύ μεγάλη και γιαυτό το λόγο και ο πόνος αφόρητος...!  
Το μόλις οκτώ ημερών βρέφος (κατά την Παλαιά Διαθήκη) αισθάνεται τόσο μεγάλο, αφόρητο πόνο, αλλά και φρίκη, τρόμο, πανικό...μια κατάσταση τόσο μεγάλης οδύνης που το οδηγεί πολύ κοντά στο θάνατο (ένστικτο θανάτου, επιθυμία θανάτου - Φρόυντ, Ράιχ, Τζάνοφ, Γκόλντμαν κ.α.)...Αυτός ο φοβερός πόνος εισχωρώντας στα νευρικά γάγγλια κατά μήκος του νωτιαίου μυελού και εν συνεχεία μέσα στο νωτιαίο μυελό φθάνει και επηρεάζει αρνητικά τα «κατώτερα» μέρη του εγκεφάλου (εγκεφαλικό στέλεχος, υποθάλαμο, υπόφυση, θάλαμο, μεταιχμιακό σύστημα...ιππόκαμπο, αμυγδαλή) δηλαδή ο πόνος επηρεάζει αρνητικά ολόκληρη την φυσιολογία του οργανισμού καθώς επίσης και το «θυμικό», συναισθηματικό - ψυχικό κόσμο των περιτετμημένων...Β) Στη συνέχεια καθώς οι περιτετμημένοι μεγαλώνουν και αναπτύσσονται η βάλανος, αφού της έχουν αφαιρέσει τον αδένα «Tyson» (όπως σαν να έχουμε αφαιρέσει το βλέφαρο του ματιού) δεν λιπαίνεται και δεν προστατεύεται, άρα χάνει την πρωτογενή, την αυθεντική ευαισθησία της. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική λειτουργία καθίσταται από προβληματική, ανεπαρκής...μέχρι ανύπαρκτη...Επομένως τα περιτετμημένα άτομα αισθάνονται και νοιώθουν φοβερά προβλήματα κατωτερότητας και για να αντισταθμίσουν αυτά τα προβλήματα «δομούν» χαρακτήρες λίαν κτητικούς, κυριαρχικούς, φανατικούς, επιθετικούς, καταστροφικούς, ανταγωνιστικούς κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ... 
Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΑΝΑΜMΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Προσέξτε, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. 

Καθώς οι περιτετμημένοι (τα περιτετμημένα παιδιά) αναπτύσσονται και μεγαλώνουν, ο εγκεφαλικός φλοιός, δηλαδή το νοητικό μέρος του μυαλού μας, η μετωπική δηλαδή περιοχή που διαθέτει τις φαντασίες, τους συμβολισμούς, τις σκέψεις, τις πράξεις και γενικά διαμορφώνει το είδος (καλό ή κακό) του χαρακτήρος και γενικά της προσωπικότητος των ανθρώπων κυριολεκτικά κάθεται (είναι το εξελισσόμενο μέρος του συναισθηματικού και φυτικού εγκεφάλου) επάνω σε «αναμμένα κάρβουνα» σε μια φρικτή εσωτερική σωματική και συναισθηματική κατάσταση...Τόσο ο αφόρητος πόνος από το τραυματικό γεγονός κατά τη διάρκεια της περιτομής, όσο και η συνεχής έλλειψις, στέρησις, ερωτικής ευαισθησίας όπου βρίσκονται και θα βρίσκονται οι περιτετμημένοι, σαν οδυνηρά ίχνη ασυνείδητης μνήμης μέσα στο σώμα τους θα επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία του εγκεφαλικού φλοιού, επομένως και τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητες των ατόμων αυτών...
 

Αρα επειδή το σεξουαλικό ένστικτο μαζί με το ένστικτο αυτοσυντηρήσεως αποτελούν τις περισσότερο δυνατές λειτουργίες, γι΄αυτόν τον λόγο οι περιτετμημένοι, εξ αιτίας τόσο του μεγάλου πόνου της περιτομής κατά τη στιγμή που τραυματίστηκαν, όσο και στη συνέχεια εξ αιτίας της απουσίας, της στερήσεως της ερωτικής ευαισθησίας γι΄ αυτό αισθάνονται και νοιώθουν μεγάλα - πολύ μεγάλα αισθήματα και συναισθήματα κατωτερότητας και ανεπάρκειας...Μια μεγάλη εσωτερική ερήμωση, μοναξιά...στέρηση... Ζώντας, λοιπόν, συνεχώς, σε όλη τους τη ζωή αυτόν τον εσωτερικό εφιάλτη, για αυτόν τον λόγο, στη τιτάνια προσπάθεια που κάνουν για να τον απωθήσουν αυτόν τον εφιάλτη, αυτή η προσπάθεια εξελίσσει τις «νοητικές» και «πνευματικές»
τους ικανότητες, τους χαρακτήρες τους, γενικά την προσωπικότητά τους, να τα θέλει όλα, δηλαδή το χρήμα...Όσο περισσότερο χρήμα...αν είναι δυνατόν το χρήμα ολόκληρης της Γης...Επίσης, δημιουργεί χαρακτήρες με επιθυμία να κυριαρχούν, να υποτάξουν, αν είναι δυνατόν, ολόκληρη την ανθρωπότητα...! Και επειδή η περιτομή, δηλαδή ο μερικός ευνουχισμός, τους κάνει να αισθάνονται ότι τους έχουν πάρει ολόκληρη τη ζωή...για αυτό δεν διστάζουν στην αφαίρεση της ζωής των άλλων ανθρώπων και άλλων εγκλημάτων (στην αφαίρεση της ζωής τους προτρέπει και η Βίβλος και το Κοράνι...!)
 ...Ο Κρατικομιντιακός Φασισμός βιάζει πλέον σε καθημερινή βάση την συνείδηση των Ελλήνων και  των Ελληνίδων.Πάρτε σειρά για περιτομή.
Περιτομή σε Αιγαίο, σε υφαλοκρηπίδα, Κυπριακό, περιτομή ακόμη και στη Μακεδονία.
Και αν δεν φθάσει η ΠΕΡΙΤΟΜΗ, προχωράμε και σε πιο αποφασιστικές πρακτικές, όπως ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ.
Πώς αποκαθηλώνεται ο Ανδρισμός;
Αν ενδιαφέρεστε, ρωτήστε τους κυβερνώντες. Το γνωρίζουν εκ πείρας...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ