Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ...ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Κυνηγητό από την αστυνομία για να βρεθεί 10χρονο παιδί που είπε «ομοφοβικές» φράσεις σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται το κυνήγι που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, μετά το περιστατικό όπου ένα αγόρι ηλικίας μόλις 10 ετών ξεστόμισε «ομοφοβικές» προσβολές σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών στο Merseyside.
Οι δύο γυναίκες έβγαιναν από το πάρκο Sankey Valley, στοNewton-le-Willows, μαζί με έναν άντρα φίλο τους, όταν δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τρεις νεαρά παιδιά.
Το περιστατικό συνέβη στην Bradlegh Road και παιδιά - δύο αγόρια και ένα κορίτσι - ήταν ηλικίας μεταξύ 10 έως 13 χρονών.

Ένα από τα αγόρια είναι περιγράφεται ως λευκό, ηλικίας μεταξύ 11 και 12 ετών, περίπου 4 πόδια ψηλό, με μαύρα μαλλιά. Φορούσε ένα σκούρο μπλε πουκάμισο και σκούρο μπλε τζιν.
Το δεύτερο αγόρι ηλικίας περίπου 10 χρονών και περιγράφεται ως λευκό, περίπου 4 πόδια ψηλό, με κοντά σκούρα μαλλιά. Φορούσε σκούρο μπλε τζιν και ένα φαρδύ λευκό T-shirt.
Το κορίτσι περιγράφεται ως λευκό, ηλικίας μεταξύ 12 και 13 χρονών, περίπου 4 πόδια ψηλό με πιο μακριά μαλλιά. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα.
Τα παιδιά άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στις γυναίκες και το φίλο τους, καθώς περπατούσαν στο Kingsway, κοντά στο TyrerRoad.
Μερικές από τις φράσεις φέρονται να είναι «ομοφοβικές».
Πριν από τα παιδιά υπήρχε ένας άλλος άνδρας, λευκός, ηλικίας 30 χρονών, μαύρα μαλλιά, γαλάζιο φαρδύ τζιν και λευκό AdidasT-shirt, που κι αυτός είχε ξεστομίσει «ομοφοβικές» φράσεις.
«Αυτό ήταν ένα βαθιά ανησυχητικό περιστατικό για τη γυναίκα και τους φίλους της» είπε η ντεντέκτιβ Michelle Cliffe.
«Η Αστυνομία του Merseyside λαμβάνει πολύ σοβαρά τις αναφορές για «εγκλήματα μίσους» ή ρατσιστικές προσβολέςκαι υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι αξιωματικοί που είναι αφιερωμένοι στην διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων και στο να φέρουν τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.
«Η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων είναι εντελώς απαράδεκτη και θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να καθησυχάσω την κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε δραστικά μέτρα εναντίον τους».
Η αστυνομία προτρέπει όποιον έχει δει το περιστατικό ή γνωρίζει από τις περιγραφές τους δράστες να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 0151 777 6811 ή να καλέσει το Crimestoppers ανώνυμα στο 0800 555 111.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 
  "Ομοφοβικός"
Χρησιμοποιείται από Αριστερούς ή δεξιούς για να αποδώσουν κατηγορία ότι δήθεν έχουμε μια υποσυνείδητη φοβία προς στους Ομοφυλόφιλους. Αναρωτιέται κανείς από που και ως που το συνθετικό "ομο" ανήκει κατ αποκλειστικότητα στην λέξη "Ομοφυλόφιλος" και ποιος ήταν αυτός ο αδαής ο οποίος το brandάρισε και το λάνσαρε στην "αγορά" ή ποιο ήταν αυτό το τόσο πονηρό επιτελείο που να γνωρίζει τόσο καλά την την ψυχολογία των μαζών ούτως ώστε να παίξουν επάνω σε αυτήν...
Το συνθετικό "Ομό" είναι το αντίστοιχο του επιτατικού "Α" που σημαίνει το όμοιο, το ίδιο, το κοινό (Πλάτων - Κρατύλος ή περί ονομάτων - 405 c7). Π.χ. στην λέξη Αδελφός το Άλφα δεν είναι στερητικό αλλά επιτατικό, άρα η λέξη σημαίνει "Αυτός που προέρχεται από την ίδια μήτρα" αφού το ΔΕΛΦΥΣ σημαίνει μήτρα. Οι λέξεις οι οποίες αρχίζουν από το συνθετικό "Ομό" είναι πάρα πολλές, τέτοιες είναι το "Ομόαιμον" "Ομότροπον" "Ομόδοξον" "ομόγλωσσον" "ομόθρησκον" κ.ο.κ που είναι ριζώματα του Έθνους και ταυτοχρόνως της Φυλής. Δεδομένου λοιπόν ότι το "Ομό" σημαίνει κάτι το όμοιο, κάτι το κοινό, η λέξη "Ομοφοβικός" σημαίνει αυτός που φοβάται το όμοιο, το κοινό, άρα η έννοια που προσπαθούν να αποδώσουν οι ΕβραιοΣιωνιστές μέσω των οργάνων τους (Αριστερών και Δεξιών) βρίσκεται όπως πάντα στον γάμο του Καραγκιόζη.   από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ