Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Φρικτή πολιτική δολοφονία εθνικιστών: Τους πυροβόλησαν και τους πέταξαν στο γκρεμό [εικόνες]

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες για την στυγνή δολοφονία των δυο νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Οι νεαροί όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι ήταν εθνικιστές με μεγάλη αγάπη στην πατρίδα, ενώ ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης ήταν και Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του Δεκανέα και υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε ακριτικό νησί.
Οι σοροί των δύο bodybuilders, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.
Όπως καθίσταται σαφές από το πώς βρέθηκαν οι δύο άτυχοι νεαροί, οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τους δύο άντρες και στη συνέχεια τους πέταξαν μέσα στο φαράγγι. 
Ήδη με διαρροές η κυβέρνηση ασελγεί επάνω στα ζεστά πτώματα των νεκρών παιδιών, λέγοντας ότι πιθανόν πρόκειται για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών"!
Η αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκτιμά ότι το φονικό έγινε σε διαφορετική περιοχή, με τους δράστες να μεταφέρουν στην συνέχεια και να πετούν τους άτυχους νέους μέσα στη χαράδρα, ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως τα θύματα δέχτηκαν τα δολοφονικά πυρά από κοντινή απόσταση.
 Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και την Ελλάδα, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής. 

Οι σοροί των δύο ανδρών ανασύρθηκαν από το φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη, στο οποίο εντοπίστηκαν χθες λίγο πριν νυχτώσει και πρόκειται για τους δύο φίλους 26 και 25 ετών από τη Μεσσηνία και τη Σάμο, αντίστοιχα, που αγνοούνταν από χθες τα ξημερώματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ