Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Θρίαμβος Ανεξάρτητων & Λαϊκού Συνδέσμου: Πάνε για 45 έδρες!

Περήφανη νίκη καταγράφουν στην κάλπη μέχρι αυτή την ώρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με το ποσοστό και των δύο να ξεπερνά το 15%! Συγκεκριμένα οι Ανεξάρτητοι κινούνται μεταξύ 8-10% και ο Λαϊκός Σύνδεσμος μεταξύ 6-8%!
Πρόκειται μια περήφανη νίκη των πατριωτικών δυνάμεων που αλλάζει σε ποιοτικό, αλλά και αριθμητικό επίπεδο ολόκληρο τον συσχετισμό δυνάμεων στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Με περίπου 40-45 βουλευτές τα δύο κόμματα (περί τις 25 για τους Ανεξάρτητους και 15-20 για τον Λαϊκό Σύνδεσμο όσους δηλαδή θα έχει και το ΠΑΣΟΚ, αν καταφέρει να φτάσει το 18%), τα οποία συκοφαντήθηκαν όσο ποτέ άλλοτε δεν έχει συκοφαντηθεί πολιτικός σχηματισμός κατά την διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας, καταγάγουν μια μεγάλη νίκη για την οποία το μόνο Μέσο που σας είχε ενημερώσει σωστά και έγκαιρα ήταν το defencenet.gr.
Και είναι βέβαιο ότι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες τα παραπάνω ποσοστά που στηρίζονται σε πρωινά exit-polls, πριν ακόμα πάνε οι μάζες των νέων ψηφοφόρων στην κάλπη που ψηφίζουν σε ποσοστό 85% κατά των μνημονιακών, θα έχουν αυξηθεί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ