Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Εβραίοι «Τά καλά καί συμφέροντα»


 
 Ρατσισμός στο Ισραήλ: Επίθεση με μολότοφ σε καταυλισμό Αφρικανών προσφύγων
 Σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post: Άγνωστοι πέταξαν την Παρασκευή, βόμβες μολότοφ σε τέσσερα σπίτια και ένα νηπιαγωγείο που συνδέονται με μια κοινότητα Αφρικανών αιτούντων άσυλο στην περιοχή Shapira του Τελ Αβίβ.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά υπήρχαν υλικές ζημιές, και οι γείτονες πιστεύουν ότι η επίθεση οργανώθηκε ειδικά εναντίον των προσφύγων. Η αστυνομία έφτασε στη γειτονιά για να ερευνήσει την υπόθεση μετά το συμβάν.

Η αστυνομία δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε ως «απόπειρα εμπρησμού». Συγκεκριμένα, αρνήθηκε να σχολιάσει αν το έγκλημα είχε ρατσιστικά κίνητρα και για το γεγονός ότι και άλλες βόμβες μολότοφ βρέθηκαν στην γύρω περιοχή.

Η αστυνομία παραδέχθηκε στην Jerusalem Post ότι δεν είχε έκαναν καμία ανακοίνωση προς τον Τύπο σχετικά με το περιστατικό. Όταν ρωτήθηκαν από την εφημερίδα γιατί δεν ακολούθησαν το τυπικό πρωτόκολλο του να στείλουν μια ανακοίνωση Τύπου, η αστυνομία είπε ότι συνήθως τέτοιες ανακοινώσεις γίνονται μόνο για "σοβαρά" συμβάντα και όχι για «κάθε μικρό περιστατικό». Η αστυνομία δεν εξήγησε γιατί η ρίψη πολλών μολότοφ δεν θεωρήθηκε κάτι «σοβαρό».
http://www.triklopodia.com/                                                             άπό  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


 ΑΛΛΑ ΕΔΩ ......

To KIΣ θεωρεί "πλήγμα" της είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, πολίτες αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΙΣ, το οποίο συμπληρώνει ότι «έχουμε όλοι καθήκον να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού».

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας, οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, και οι άνθρωποι του πνεύματος και του Πολιτισμού, θα συστρατευτούν ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του Αντισημιτισμού».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ