Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Σέκτα με έμβλημα το 666 σε τατουάζ, αναγγέλλει το τέλος του κόσμου στις 30 Ιουνίου



Μια καταστροφική λατρεία – σέκτα (cult) στο Μαϊάμι, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως «Χριστιανική», διαδίδει ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 30 Ιουνίου και έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία διάδοσης της «πληροφορίας» αυτής, αναρτώντας τεράστιες πινακίδες στους δρόμους και άλλους δημόσιους χώρους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τη σέκτα «Μεγαλώνοντας μέσα στη Χάρη» Growing in Grace International ("Creciendo en Gracia"), στις 30 Ιουνίου θα γίνει μια «μεταμόρφωση» και όσοι δεν ανήκουν στην ομάδα αυτή θα εξαφανιστούν από θεϊκή ενέργεια - πράξη. Η Ομάδα υποστηρίζει ότι μόνο τα μέλη της θα επιβιώσουν από την εκτέλεση της θείας δικαιοσύνης στις 30 Ιουνίου.

Όπως γράφει η εφημερίδαDaily Mail, η ομάδα έχει εντείνει την προπαρασκευαστική εκστρατεία της για τη «μεταμόρφωση». Πινακίδες με μηνύματα όπως «666, ο αριθμός της σοφίας» και «Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την μεταμόρφωση στις 30 Ιουνίου 2012», έχουν αναρτηθεί στις Ηνωμένες πολιτείες, τη Βραζιλία και άλλες οκτώ χώρες.

Αν και πολλοί έχουν «μετανοήσει» και πιστέψει στις διδασκαλίες του αρχηγού της οργάνωσης Jose Luis de Jesus Miranda, οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για «ανόητους που πιστεύουν σε ανοησίες» γράφει η Daily Mail.

Ο De Jesus, που αποκαλείται «πατερούλης» από τους οπαδούς του, γεννήθηκε το 1946 στο Πόρτο Ρίκο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεταστροφή του έγινε το 1973, όταν ζούσε στη Μασαχουσέτη. Το CNN αναφέρει ότι ο De Jesus, ο οποίος είναι πρώην κατάδικος για μικροκλεψιές και ναρκομανής, κάποτε είδε «δύο αγγέλους να κατεβαίνουν από τον ουρανό». Οι «άγγελοι» του είπαν ότι είναι «ο Ιησούς μετενσαρκωμένος». Σύμφωνα με το CNN ο De Jesus είπε: «Οι προφήτες μίλησαν για μένα. Μου πήρε χρόνο να το μάθω, αλλά είμαι αυτός που περίμεναν εδώ και 2000 χρόνια».

Η Fox News αναφέρει ότι ο de Jesus είχε μερικές εκατοντάδες οπαδούς όταν ξεκίνησε την «εκκλησία» του πριν 20 χρόνια. Σήμερα, η οργάνωσή του έχει 335 εκπαιδευτικά κέντρα, 200 πάστορες, 287 τηλεοπτικά προγράμματα και ένα 24ωρο ισπανόφωνο διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό που φτάνει σε 2 εκατομμύρια δέκτες.

Ο Χοσέ Λουί Ντε Ιησούς Μιράντα υποστηρίζει ότι είναι ο «Αντίχριστος» και οι οπαδοί του έχουν χαράξει στο σώμα τους, τατουάζ, το σύμβολο του, τον αριθμό 666.

Ο Axel Cooley, μέλος της σέκτας, εξηγεί: "Το σώμα του Χριστού φανερώνεται μέσα από τον Jose de Luis de Jesus."

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Μιράντα ισχυρίζεται ότι το θεωρεί πολύ σωστό να αυτοαποκαλείται Αντίχριστος διότι δεν ακολουθεί τις «Ιουδαϊκές διδασκαλίες» του Ιησού, αλλά τις διδασκαλίες του Αποστόλου Παύλου.

Όπως εξηγεί ο ίδιος "ο Αντίχριστος" σημαίνει: "να μην ακολουθείς πλέον τον Ιησού από την Ναζαρέτ όπως ζούσε τις ημέρες της ενσάρκωσής του."
Σύμφωνα με τη Fox News, το 1988 ο Μιράντα είχε ανακοινώσει ότι ήταν η μετενσάρκωση του Αποστόλου Παύλου. Το 1999 ανακοίνωσε ότι είναι «ο Άλλος», ένα ανώτερο ον που ήλθε να προετοιμάσει το δρόμο για τη Δευτέρα Παρουσία. Αλλά με μια αμφιλεγόμενη ενέργειά του το 2004, ανακοίνωσε ότι είναι ο «Ιησούς Χριστός» και υιοθέτησε το σύμβολο 666. Εξανάγκασε επίσης τους οπαδούς του να χαράξουν πάνω τους το ίδιο σύμβολο.

Κανονικά, κάποιος θα ανέμενε ότι ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο Αντίχριστος και έχει το 666 σαν σύμβολο του, θα προκαλούσε τρόμο στους οπαδούς του διότι το 666 και ο Αντίχριστος σχετίζονται με το σατανά και το κακό στη Βιβλική εσχατολογία. Αλλά το CNN αναφέρει ότι ο Μιράντα έχει πείσει τους οπαδούς του ότι ο Αντίχριστος δεν είναι ο διάβολος, αλλά ένα ανώτερο ον που αντικαθιστά τον Ιησού στη γη. Ο Ντε Ιησούς Μιράντα είπε ότι: «ο Αντίχριστος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Αντίχριστος σημαίνει μη βλέπετε τον Ιησού, διότι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ δεν ήταν Χριστιανός. Να πιστεύετε στον Ιησού που ήλθε μετά τη σταύρωση».

Διάβασε σχετικά:

Η Fox News αναφέρει ότι ο Alvaro Albarracin που είναι μέλος της ομάδας έχει δεχτεί το σύμβολο με το 666, καθώς όπως εξηγεί: "Αυτό δείχνει αυτό που πραγματικά πιστεύω. Είναι σαν σημάδι."

Αλλά κοινωνιολόγοι που εξετάζουν την ομάδα, λένε ότι η ικανότητα του Μιράντα να πείθει τους οπαδούς του να χαράσσουν το 666 στο σώμα τους, είναι μια «τρομακτική» απόδειξη της εξουσίας που ασκεί πάνω τους. Σύμφωνα με τον Ντανιέλ Αλβαρέζ, καθηγητή θρησκευτικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Florida, ο οποίος έχει μελετήσει τις δραστηριότητες της ομάδας: «αυτό σημαίνει ότι η εξουσία, η επίδραση που ασκεί στους οπαδούς του είναι τόσο μεγάλη που ό,τι και να τους πει αυτοί θα τον ακολουθήσουν».

Η εξαιρετική δύναμη που ο de Jesus ασκεί πάνω στους οπαδούς του απεικονίζεται στον Albarracin, ο οποίος διευθύνει την εταιρία παραγωγής ταινιών MiamiLa Entertainment. Η Fox News αναφέρει ότι ο Albarracin είπε ότι έδωσε το 20 τοις εκατό των κερδών του στην ομάδα, όταν πούλησε την Web-hosting εταιρεία του, Dialtone, για περισσότερα από 16 εκατομμύρια δολάρια το 2001.

Διάφοροι εκκλησιαστικοί ηγέτες έχουν καταγγείλει το Μιράντα για παραχάραξη της Βίβλου και ότι προωθεί τα προσωπικά του συμφέροντα αντί να βοηθά τα μέλη της ομάδας του.

Η Fox News αναφέρει ότι αιδ. Julio Perez της Nueva Esperanza, μιας θρησκευτικής ομάδας στην Hialeah, κατηγόρησε τον de Jeus ότι προωθεί τον εαυτό του και δεν βοηθάει τα μέλη της ομάδας του.

Οι πινακίδες στους δρόμους, δείχνουν τον Ντε Μιράντα να καλεί τον κόσμο σε μετάνοια. Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Alex Poessy, «επίσκοπος» της σέκτας στον Καναδά είπε: ... « εκείνη τη μέρα (30 Ιουνίου) το σώμα του Μιράντα θα γίνει αθάνατο. Θα ζήσει για πάντα. Και αυτό θα συμβεί τόσο σε εκείνον, όσο και στους οπαδούς του. Όσοι δεν είναι οπαδοί του θα καταστραφούν.

Η οργάνωση διδάσκει ότι μετά που ο Μιράντα και οι οπαδοί του θα επιβιώσουν από την «Αποκάλυψη», θα αποκτήσουν υπερφυσικές ικανότητες και δυνάμεις. Η Αξελ, κόρη του «επισκόπου» Possy εξηγεί: « Θα τρέχουμε και δεν θα κουραζόμαστε, θα μπαίνουμε στη φωτιά και δεν θα καιγόμαστε, θα περνούμε μέσα από τοίχους».
Και προσθέτει: «Ο κόσμος δεν θα εξαφανιστεί (κυριολεκτικά). Αυτό που θα πάψει να υπάρχει, είναι το σύστημα. Όλες οι κυβερνήσεις και τα νομίσματα θα πέσουν. Τη διακυβέρνηση όλου του κόσμου θα αναλάβει η νέα κυβέρνηση του 666. Θα κυβερνά όλο τον κόσμο».

Η Daily Mail αναφέρει η ομάδα αποσύρθηκε από τη δημόσια θέα στις 22 Απριλίου για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη «μεταμόρφωση». Σύμφωνα με τον de Jesus, στις 30 Ιουνίου, η ομάδα θα αναλάβει ολόκληρο τον κόσμο. Είπε σε ένα μήνυμά του πριν η ομάδα αποσυρθεί στις 22 Απριλίου: «Μια κυβέρνηση που θα κυβερνάει με τέλεια τάξη. Αυτός είναι ο τελευταίος μου αποχαιρετισμός σε σας. Ο χρόνος έχει τελειώσει. Θα ιδωθούμε σύντομα στον Αρμαγεδδώνα...."

Ειδικοί επί των θρησκειών και κοινωνιολόγοι παρατηρούν με ενδιαφέρον την ομάδα. Σύμφωνα με τον Δρ Lorne Dawson, καθηγητή κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Waterloo, η πρόσφατη τακτική του Μιράντα προδίδει ότι υπάρχει κρίση στην ομάδα του. Είναι μια ένδειξη ότι η εξουσία του μειώνεται, χάνει οπαδούς, δεν κερδίζει οπαδούς όπως στο παρελθόν. Και τίποτε άλλο δεν εξάπτει την ομάδα και την προσοχή του κόσμου, όσο μια νέα «αναφορά στην Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου».

Ενώ οι παρατηρητές ελπίζουν ότι η «προφητεία» της 30 Ιουνίου θα σπείρει το σπόρο της αμφιβολίας στο μυαλό ορισμένων, η απόδειξη είναι ότι πολλά μέλη της ομάδας δεν έχουν αμφιβολίες για το ότι η «μεταμόρφωση» θα έρθει στις 30 Ιουνίου.
Ο Poessy λέει: «Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται να συμβεί».
 
 Το τελευταίο μήνυμα του "Αντιχρίστου"...
 
 
 
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: άρθρο του John Thomas Didymus στην Digital Journal - μεταφρασμένο από την Ελένη Ζήνωνος για το blog ΑΚΤΙΝΕΣ, με κάποιες προσθήκες από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ