Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

"Το πέταγμα της πεταλούδας": Η θεωρία επιβεβαιώνεται στην πράξη - "Βουτιές" στα διεθνή Χρηματιστήρια

Τελικά η θεωρία του "πετάγματος της πεταλούδας" που διατύπωσε προσαρμοσμένη στα ελληνικά πολιτικά και οικονομικά πράγματα το defencenet.gr φαίνεται ότι έχει απόλυτη εφαρμογή και δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου που υπάρχουν: Σημαντικές΄πτώσεις γνωρίζουν όλα τα χρηματιστήρια, κατάρρευση του ελληνικού (εδώ παίζουν μόνο οι Έλληνες τραπεζίτες και το παιχνίδι είναι ελεγχόμενο 100%).
 
Πριν 25 λεπτά ο Γενικός Δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών βρίσκεται στις 576,12 μονάδες, με πτώση 5,86%, ενώ ο τζίρος είναι στα 20,34 εκατ. ευρώ.

Το Spread του 10ετούς ομολόγου του ελληνικού δημοσίου διαμορφώνεται στις 2576,5 μονάδες βάσης.

Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίου είναι 1,28743 δολάρια.

Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου (δείκτης FTSE) εμφανίζει πτώση 2,34%.

Ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης καταγράφει απώλειες 2,22%.

Ο CAC-40 του Παρισιού μειώνεται κατά 2,53%.
 
Yποθέτουμε ότι αν το βράδυ ο Α.Τσίπρας καλέσει σε δείπνο να μιλήσουν μόνο για ποδόσφαιρο τους Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλο, όλοι οι δείκτες αύριο θα εκτιναχθούν! Πάντως εμείς την είχαμε γράψει την θεωρία: (http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=41665&Itemid=139)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ