Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Θρασεία παρέμβαση του Τσέχου «ευρωεπίτροπου» Φούλε για το εκλογικό αποτέλεσμα


Εκτός από τις Κασσάνδρες και τις γαλιάντρες του ντόπιου Καθεστώτος που έχουν λυσσάξει μετά την εκλογική επιτυχία του Κινήματος, παρατηρούμε μια κλιμακούμενη αντίστοιχη διεθνή ανιχρυσαυγίτικη πρακτική. Επώνυμες φίρμες και ρετάλια των διεθνών ΜΜΕ και της πολιτικής σκηνής δεν χάνουν ευκαιρία να προβαίνουν σε αφορισμούς, εξορκισμούς και λεκτικές επιθέσεις εναντίον μας.
Ζεστό παράδειγμα  ο Τσέχος Στέφαν Φούλε, από το 2010 αρμόδιος Επίτροπος για την «Πολιτική  Διεύρυνσης και Γειτονίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»,  μετά τη συνάντηση που είχε στα Σκόπια με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Γκρούεφσκι, δήλωσε με ξέχειλη πολιτική ορθότητα και περισσό θράσος :  «Οι εκλογές στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα τους συνιστούν έκφραση της ελεύθερης βούλησης του ελληνικού λαού. Για τις δημοκρατικές αξίες, είναι όμως σημαντικό να μην συμμετάσχει στην εκτελεστική εξουσία κανένα κόμμα που συνδέεται με την ξενοφοβία και τον εθνικισμό». Και κατόπιν ο Τσέχος αντιεθνικιστής και .. υπερδημοκράτης  πρόσθεσε μια … «βαθυστόχαστη» υπόδειξη : «Όποια κυβέρνηση σχηματιστεί πρέπει να ακολουθήσει την μακρά δημοκρατική παράδοση στην Ελλάδα, βασιζόμενη στις αξίες πάνω στις οποίες είναι δομημένη η Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο τόσον ευαίσθητος προασπιστής των δικαιωμάτων κύριος Φούλε γεννήθηκε ως «Τσεχοσλοβάκος» στο νυν Σοκόλοφ (τέως Φαλκενάου της τέως Σουδητίας) και είναι παιδί  Τσέχων εκεί εποίκων. Αυτός ο προνομιούχος τέως μπολσεβίκος αξιωματούχος, [σπουδαγμένος στο μοσχοβίτικο σοβιετικό «Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων», όπου τύγχαναν μεταπτυχιακών σπουδών τα πιο αφοσιωμένα κι επίλεκτα κομμουνιστικά στελέχη της ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της] και νυν «δυτικός» λιμπεραλιστής μεγαλοτιτλούχος, μεταλλάχτηκε με αξιοθαύμαστη ευκολία από ερυθρός σημαιοφόρος σ’ επιτυχημένο δυτικόφιλο διπλωμάτη στον ΟΗΕ, έγινε μόνιμος εκπρόσωπος της Τσεχίας στο ΝΑΤΟ (2005-2009), κατόπιν υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της χώρας του και τώρα εκπροσωπεί τα υπερεθνικά «ευρωπαϊκά» συμφέροντα με …μπόλικη δημοκρατική ευαισθησία και συνέπεια. Τώρα, έμπειρος και ώριμος πλέον, ακολουθώντας  επιτέλους τις «ευρωπαϊκές αξίες» ήρθε να συμβουλέψει τον Λαό μας και να σώσει την «δημοκρατία» .
Οι προαναφερόμενες συνομιλίες που είχε ο Φούλε στα Σκόπια με τον Γκρούεφσκι και την κυβέρνηση των Σκοπίων αφορούν στον (από τον Μάρτιο διεξαγόμενο) «υψηλού επιπέδου» ενταξιακό διάλογο μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Σκοπίων. Ο Γκρούεφσκι παρουσίασε στον Φούλε το τροποχρονοδιάγραμμα αλληλουχίας ενεργειών, το φερόμενο ως «οδικό χάρτη», που επεξεργάστηκε η κυβέρνηση των Σκοπίων για την εκπλήρωση των κριτηρίων που περιέχονται στον ενταξιακό διάλογο. Κομβική θεματική ενότητα του διαλόγου αποτελεί βέβαια η «λειτουργία της οικονομίας της αγοράς» στα Σκόπια, της αγοράς η οποία αποτελεί μονίμως το κυρίαρχο ενδιαφέρον των πλουτοκρατών της «ευρωπαϊκής» ένωσης.
Κατά την εξέλιξη αυτών των συνομιλιών, εκμεταλλευόμενος τα χάλια του ψευτορωμαίικου ο έτερος «πάνυ δημοκράτης» και «φιλέλλην». Γκρούεφσκι δήλωσε … τσαμπουκαλεμένος  ότι μετά τις εκλογές στην Πατρίδα μας αναμένει από τη νέα κυβέρνησή μας … «να επιδείξει διάθεση για την επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας». Επειδή δε κατ’ αυτόν τα Σκόπια  εκφράζουν ετοιμότητα συνεννόησης και επιθυμούν την εξεύρεση λύσης,  «…. εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την έκφραση ανάλογης διάθεσης από τη νέα ελληνική κυβέρνηση, εάν θα βρεθεί λύση».
Δηλαδή, ποικίλοι  υπερεθνικοί και γειτονικοί ανθέλληνες, ενεργούμενα της Διεθνούς Πλουτοκρατίας και του Σιωνισμού, επιθυμούν μιαν «ελλάδα» των γραικύλων, κυβερνώμενη από υπηρέτες τους και ψοφοδεή βολικά ανθρωπάρια πολιτικής ορθότητας, οπότε πρέπει να  εξαφανιστούν τα «κόμματα του εθνικισμού και της ξενοφοβίας» :  
δηλαδή να μην υπάρχει το Κίνημα ώστε να δράσουν ανενόχλητοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας που σχεδιάζουν από καιρό. 
 http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ