Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κατεβάστε ~ Εμπορική αλληλογραφία - Ίδρυμα Ευγενίδου



Εκπαιδευτικό βιβλίο με θέμα την σύνταξη επιστολών (κυρίως εμπορικών), με πολλά παραδείγματα, υποδείγματα, προτάσεις για βιογραφικά σημειώματα κλπ.


Χρήσιμο σε όλους, μιας & προσφέρει γνώσεις (που με τα sms & e-mail ξεχάσαμε) για τη σύνταξη κειμένων & ακόμη περισσότερο για την ορθή σύνταξη μιας επιστολής...

Εγκύκλιες επιστολές. Επιστολές προσφοράς εμπορευμάτων. Επιστολές προσφοράς υπηρεσιών. Επιστολές αγοραπωλησίας εμπορευμάτων. Επιστολές αναφερόμενες σε εμπορεύματα τρίτων. Επιστολές αναφερόμενες σε συμφωνίες και διακανονισμούς λογαριασμών και συναλλαγματικών. Επιστολές πληροφοριών. Επιστολές παραγγελιοδοχικών επιχειρήσεων. Επιστολές συμμετοχικών επιχειρήσεων. Επιστολές βιομηχανικών επιχειρήσεων. Επιστολές μεταξύ εμπόρων και τραπεζικών επιχειρήσεων. Επιστολές ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το αρχείο το βρήκα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου, του οποίου είναι & η συγκεκριμένη έκδοση το 1992. Η μορφή του pdf ocr & 205 σελίδες.

 
 
Κατεβάστε το αρχείο από εδώ.

 http://krasodad.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πρώτη επίσκεψη στο ιστολόγιο και βλέπω το όνομα: Ιωάννης Πασσάς. Μπράβο. Εγώ νόμιζα ότι ήταν ξεχασμένος. Έχει γίνει, βλέπεις, της μόδας η Ρεπούση, η συμβατική Ιστορία και ο συνωστισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ