Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ;

 ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

—————
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ;
———
Η νίκη της Ν.Δ. και η καταβαράθρωσις του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλονται αποκλειστικώς σε έναν παράγοντα:
ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μία ΜΑΝΙΩΔΗ και ΛΥΣΣΗΡΗ εκστρατεία σπιλώσεως της Ν.Δ. που εκινείτο με πακρτωλούς χρημάτων, μυριάδες εμμίσθους κονδυλοφόρους στα κοινωνικά δίκτυα και όπου αλλού ήτο δυνατόν να φαντασθή κανείς!!
Η Ν.Δ. είχε/έχει πραγματικά τρωτά που ήσαν καταδικαστικά γι’ αυτήν, που σε πολλά κείμενά μας τα έχομε καυτηριάσει και διακηρύξει ότι δι’ αυτά δέν πρέπει να ψηφισθή! ΟΜΩΣ:


― Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ τήν κτύπησε εκεί διότι απλούστατα σε αυτά τα σημεία είναι μυριάκις χειρότερος!
-Είμεθα εναντίον της Ν.Δ. διότι ΜΕΤΕΜΟΡΦΩΘΗ εις Συνοδοιπόρον του αποκρουστικού και παναθλίου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ, όμως τί να ειπή ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είναι το καθαυτό καθορόαιμον κόμμα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ!!!
-Είμεθα εναντίον της Ν.Δ. διά την ΑΔΙΚΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ προσαγωγή σε δίκη και καταδίκη των βουλευτών, όμως τί να ειπή ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είχε βάλει τους οπαδούς του να πολιορκήσουν και να εκβιάσουν το δικαστήριον με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Αλέξη Τσίπρα που ανέμιζε πανώ που επρόσταζε τους δικαστές την ετυμηγορία τους: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ»!
-Είμεθα εναντίον της Ν.Δ. λόγω της ασθενούς στάσεώς της έναντι των λαθρομεταναστών, όμως τί να ειπή ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ των ανοικτών θυρών και κατά του φράκτη και άλλων πραγμάτων (μή ύπαρξις θαλασσίων συνόρων κλπ) και εχάρισε ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ στους εισβολείς το JUS SOLI (Ιδού το διατί έρχονται οι βάρκες κατάφορτες από έγκυες γυναίκες) !!!
-Είμεθα εναντίον της Ν.Δ. λόγω της ασθενούς στάσεώς της έναντι της ανάγκης των εξοπλισμών, όμως τί να ειπή ο ΣΥΡΙΖΑ που προάγει την ήτταν στον επικείμενον Ελληνοτουρκικόν πόλεμον ψηφίζοντας ΟΧΙ ακόμη και σ’ αυτούς τούς σταγόνα στον ωκενό εξοπλισμούς που πραγματοποιεί η Ν.Δ. , ενεργεί εν τοις πράγμασιν υπέρ της Τουρκίας και διά τούτο η Τουρκία έδωσε εντολή να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ οι προσκείμενοι εις αυτήν Μωαμεθανοί της Θράκης (δείτε, το μονάδικο κόκκινο μέρος του εκλογικού χάρτη της Ελλάδος είναι ο Νομός Ροδόπης).
-Είμεθα εναντίον της Ν.Δ. λόγω της ασθενούς στάσεώς της στην υπεράσπισιν των εθνικών μας δικαίων στην Βαλκανικήν, ιδέ π.χ. τα τελευταία γεγονότα στην Βόρειο Ήπειρο, ΟΜΩΣ τί να ειπή ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπογράψας την Συνθήκη των Πρεσπών;;
-Είμεθα εναντίον της Ν.Δ. λόγω του ΕΝΦΙΑ, των συντάξεων και λοιπών, όμως τί να ειπή ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ως κυβέρνησις ΔΕΝ έθιξε τον ΕΝΦΙΑ παρά την ΡΗΤΗΝ (άκουσα εγώ ο ίδιος την δήλωσιν Τσίπρα τότε) προεκλογικήν του τότε υπόσχεσιν, και τώρα μάς είπε ότι είναι υπέρ μιάς μεσαίας τάξεως των 5.000 ευρώ ετήσιον εισόδημα!! ΚΛΠ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ:
― Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ εκτύπησε την Ν.Δ. εκεί που ο καθείς έβλεπε ότι ΔΕΝ έφταιγε όπως:
-Στο Δυστύχημα των Τεμπών, όπου για την γενικήν κατάστασιν των σιδηροδρόμων πταίει η Ρυθμιστική Αρχή (όπου η Ν.Δ. άφησε στην θέση τους τίς δύο ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ κυρίες) και γιά τα ειδικά ο ΠΑΣΟΚΟΣ Επιθεωρητής και ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ επικεφαλής του σωματείου των μηχανοδηγών (οι τελικοί υπεύθυνοι είναι οι μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας). Εξάλλου ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ετόλμησε να ισχυρισθή ότι ήτο καλυτέρα η κατάστασις στα τραίνα όταν αυτός εκυβερνούσε! Κάποιοι άσχετοι εκατηγόρησαν την Ν.Δ. ότι «ξεπούλησε τους σιδηροδρόμους στους Ιταλούς»!!! Λίγο να έψαχναν θα έβλεπαν ότι η πώλησις έγινε την 13/09/2017 την εποχήν της βασιλείας του ΣΥΡΙΖΑ με υπογραφήν του κ. Σπίρτζη!!
-Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ εκτύπησε την Ν.Δ. και για όλα τα ανάλογα γεγονότα, όπως η μεγάλη δασική πυρκαϊά στην Εύβοια, λησμονώντας ότι τοιαύτες πύρινες καταστροφές θα συμβαίνουν πάντοτε, αν και ήτο μοναδική η πυρίνη λαίπαπα στο Μάτι των 100 νεκρών, που συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ και με κατά νόμον υπεύθυνον την περιφερειάρχη Αττικής την ΣΥΡΙΖΑΙΑ κ. Ρένα Δούρου!!
-Κάποιοι Συριζαίοι και άλλοι εκατηγόρησαν την Ν.Δ. για τον εγκλεισμό και τα εμβόλια, λησμονώντας ότι η θέσις του ΣΥΡΙΖΑ ήτο χειροτέρα ΚΑΙ μάλιστα ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ τον Καθηγητή Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ο οποίος ΗΤΟ/ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και τόν άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ να τόν ερωτούν αν είναι υπέρ της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΤΟΡΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΗΝΤΗΣΕ: «ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ!!!» (ιδέ και εικόνα με άλλην δήλωσίν του)!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
― ΔΕΝ είναι αμελητέον ότι αυτή η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ ήτο αθλία, χυδαία και βδελυρή!! Εκυριάρχουν ακατανόητες ύβρεις που εκτοξεύουν μόνον φρενοβλαβείς, ναί, αποκλειστικώς φρενοβλαβείς σαλεμένες υπάρξεις! Μήπως θάθελε κάποιος φίλος να μάς εξηγήση τί σημαίνει το κεντρικόν σύνθημα όλης αυτής της εκστρατείας: «Μητσοτάκη @@@@», που είδα να επαναλαμβάνουν και φίλοι μας;;
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΟΤΙ: Αυτός ο οχετός προεκάλεσε συνάμα την ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΝ των ανθρώπων προς τον ΣΥΡΙΖΑ!!
ΟΘΕΝ,
ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, προεκάλεσε όχι μόνον την άνοδον της Ν.Δ. αλλά ΑΥΤΗ κατεβαράθρωσε και τον ίδιον τον ΣΥΡΙΖΑ, που απεδείχθη ότι ήτο απλώς ένας παράφρων υβριστής!!
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ
Οι υπόλοιποι αντιπολιτευόμενοι, με πρώτη την εφ. «Δημοκρατία», ακολουθούσαν την ήδη εν εξελίξει Συριζαίϊκη προπαγάνδα, τα έβλεπαν όλα, τα καλά και τα κακά, όλα άσχημα π.χ. δεινώς επέκρινον ως μέγα κακόν την αφορολόγητη ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ, κι έλεγαν «ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ την Ν.Δ.», όμως δέν εγίνοντο συγκεκριμένοι, για ποιό πράγμα να τήν εκδικηθούμε;;
Τα διαφόρων ειδών μικρά μή-κομμουνιστικά κόμματα ακολουθούσαν κι αυτά ασθμαίνοντα την ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗΝ εκστρατείαν του ΣΥΡΙΖΑ!! ΑΥΤΑ με μύριες αντιφάσεις στα προγράμματά τους και πολλές φορές αντιγράφοντας καθαρώς ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ θέσεις* σπανίως είχαν/έχουν να επιδείξουν κάτι άξιον λόγου!
Εξαίρεσις ήτο ο κ. Θάνος Τζήμερος, ο οποίος ΔΕΝ εψηφίσθη διότι είπε ΑΠΛΕΣ και ΚΑΙΡΙΕΣ αλήθειες που διά να πραγματοποιηθούν ΔΕΝ απητείτο κανενός είδους επανάστασις! Όμως ευκολότερον στην Ελλάδα είναι να γίνη μία επανάστασις με σφαγές και καταστροφές παρά να γίνη αποδεκτή η ιδέα αξιολογήσεως των Δημοσίων υπαλλήλων, των εκπαιδευτικών και λοιπών!!
————
* Μερικά τυχαία παραδείγματα διά το “μεταναστευτικόν”:
ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
Οι μεταναστευτικές και ειδικά οι προσφυγικές ροές πρέπει να σταματήσουν με την αποκλιμάκωση των πολέμων και της εκμετάλλευσης του Τρίτου Κόσμου. […]
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Επιβάλλεται να αναληφθεί διεθνής πρωτοβουλία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των αιτίων της αβάσταχτης δυστυχίας, που προκαλεί μαζικές προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές πληθυσμών, που είναι κυρίως οι τοπικές συρράξεις, η συγκέντρωση του παγκόσμιου πλούτου στα χέρια λίγων προνομιούχων χωρών και η κλιματική αλλαγή. […]
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πιστεύουμε στο δικαίωμα των ανθρώπων να μεταναστεύουν και γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν την πατρίδα τους παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Επίσης γνωρίζουμε ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι μετανάστες συμβάλλουν δραστικά στην οικονομική ανάπτυξη. […]
Βασική προτεραιότητα της οικονομικής μας πολιτικής στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η άρση των περιορισμών στο εμπόριο, που εμποδίζουν την οικονομική ανάπτυξη των αναπτυσσόμενων χωρών, δημιουργώντας κύματα οικονομικών μεταναστών, […]
Θεωρούμε αυτονόητη τη χορήγηση πολιτικού ασύλου σε ανθρώπους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για λόγους ασφαλείας και επιπλέον προτείνουμε τη δημιουργία ενός συστήματος ελεγχόμενης εισόδου μεταναστών, […]
Όσον αφορά τους μετανάστες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα προτείνουμε:
― αυτόματη χορήγηση ιθαγένειας σε όλους όσους γεννιούνται σε ελληνικό έδαφος, ή έχουν φοιτήσει τουλάχιστον έξι χρόνια σε ελληνικό σχολείο,
― δυνατότητα χορήγησης ιθαγένειας σε μετανάστες με βάση κριτήρια που διασφαλίζουν την ενσωμάτωσή τους,
― απλοποίηση της διαδικασίας χορήγησης άδειας παραμονής και χορήγηση δικαιώματος ψήφου στις δημοτικές εκλογές σε όλους του νόμιμους κατοίκους της ελληνικής επικράτειας ανεξαρτήτως καταγωγής ή ιθαγένειας.
===========

2 σχόλια:

  1. Ο Μαρινης φερνει κατα τις, στο Μητσοτακαιϊκο ή κανω λαθος;
    Διοτι σε πολλα σημεια στο ανωτερω κειμενο καλα τα λεει, αλλα οι ΝουΔουλοι ειναι πιο επικινδυνοι. Διοτι στον ΣΥΡΙΖΑ ομολογουν ανοιχτα τι βρωμιαρηδες ειναι, ενω οι ΝουΔουλοι δεν ειναι καλυτεροι απο δαυτους, αλλα το παιζουν πατριωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ