Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ-ΕΛΙΤ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ.


Αναφορά της 8ης Μαΐου 20
(Τωρα 20 Μαΐου 2020 δόθηκε πράσινο φως για δημοσίευση)
Γερμανία:
Φημολογείται ότι πέταξαν 200.000 στρατιωτικοί των ΗΠΑ και περισσότερα από 100 αεροπλάνα με προσωπικό και εξοπλισμό.
Με τη διαταγή να προστατέψουν τον γερμανικό πληθυσμό.
Η περιοχή της αποστολής θα ανακοινωθεί μία ώρα νωρίτερα.
Θα υπάρξει κόκκινος συναγερμός.
Ο Robert F Kennedy είπε πως θα ήθελε αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται στο Βερολίνο.
Στο Amberg (Το Amberg είναι ανεξάρτητη αστική περιφέρεια και πόλη στο Άνω Παλατινάτο της Βαυαρίας. Βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Νυρεμβέργης) η ανάπτυξη της αστυνομίας επιτρέπεται μόνο υπό την επίβλεψη της αμερικανικής στρατονομίας που περιπολεί. Αυτό είναι πολύ ΤΕΛΕΙΟ!!
Τα βομβαρδιστικά προσγειώθηκαν στη Γερμανία χθες στις 8 Μαΐου 2020, με επιπλέον 200.000 στρατεύματα που θα προστατεύσουν τον πληθυσμό από την καμπαλική κυβέρνηση της Angela Hitler.
Ποστ 4144 του Q Επίδειξη Ισχύος: Το AC-130 πολεμικό αεροσκάφος κάνει τη νύχτα μέρα.
Ένα σαφές μήνυμα για το πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα αν υπήρχε αντίσταση, με σκοπό να εξουδετερωθούν οι ενέργειες του Europe Defender 2020.
Ό,τι έκαναν οι Ναζί στο παρελθόν για να σκλαβώσουν τον πληθυσμό θα λάβει τέλος.
Ο άχρηστος Ολλανδός Τρελός Βασιλιάς Γουίλι , τότε δεν θα είναι πλέον σε θέση να ισχυριστεί ότι είναι ο επιλεγμένος υπέρτατος άρχων της κατεχόμενης Ολλανδίας.
Εξάλλου, η εταίρα του Άντζελα Χίτλερ δεν θα είναι πλέον στην εξουσία.
Επομένως, το επακόλουθο θα είναι πως όταν αποκατασταθεί η τιμή της αυτοκρατορίας , η συμφωνία με μια παράνομη ναζιστική ΕΕ δεν θα υφίσταται πλέον.
Το Ευρώ θα καταργηθεί σταδιακά στη Γερμανική Αυτοκρατορία, όπως ακριβώς και το USD( αμερικανικό δολάριο) που θα ανταλλαγεί με το USN νόμισμα.
Η ΕΚΤ(Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα ) στη Φρανκφούρτη, περικυκλωμένη από αμερικανικά στρατεύματα, δηλαδή η Κριστίν Λαγκάρντ, δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να παράγει ευρώ από το πουθενά για να κρατήσει τις ευρωπαϊκές χώρες σε καθεστώς δανεισμού μέσω των διεφθαρμένων κυβερνήσεων των μελών της ΕΕ.
Όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ είναι αναγκασμένες να επανεισάγουν το δικό τους νομισματικό σύστημα.
Αυτό δεν θα διαφέρει στις Κάτω Χώρες, με μια μικρή διαφοροποίηση, το άσχημο κεφάλι του Willy ή η σατανίστρια μητέρα του δεν θα έχουν ποτέ καμία πρόσβαση στο νόμισμα της Βαταβικής (ή Βαταβιανής) Δημοκρατίας των Κάτω Χωρών.
Υποψιάζομαι ότι μια ειρηνευτική δύναμη θα είναι παρούσα προσωρινά, μέχρι να ηρεμήσουν όλα και οι εξαναγκασμένοι ψευτο-πρόσφυγες θα σταλούν πίσω στις χώρες τους.
Επιπλέον, η δράση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση του ΝΑΤΟ, που ιδρύθηκε από τους Ναζί, έτσι ώστε η CIA και η Επιχείρηση Gladio, που ιδρύθηκαν από τον Ναζί Bernhard von Lippe, να διαλυθούν και να καταστραφούν πλήρως.
Το ίδιο και η Eurogendfor (Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής) : η Γκεστάπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αυτή είναι η Ευρώπη σας) ή τα ευρωπαϊκά Waffen - SS (Τα Waffen-SS δημιουργήθηκαν ως ένοπλη πτέρυγα των Σούτσσταφελ του Ναζιστικού Κόμματος, και σταδιακά εξελίχθηκε σε μία πολυεθνική και πολυεθνοτική στρατιωτική δύναμη της Ναζιστικής Γερμανίας.)
Σκοπός της είναι να καταστείλει τον ευρωπαϊκό πληθυσμό με τη βία.Το είδαμε ξεκάθαρα με τους Καταλανούς που ήθελαν να είναι ανεξάρτητοι από την Ισπανία, κάτι που είχαν επιλέξει μέσω δημοψηφίσματος.
Το ΕΤΠ ( Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση) ξεκίνησε με συμφωνία το 2006 μεταξύ πέντε κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ): Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία και Ισπανία. Η Ρουμανία εντάχθηκε το 2009· Η Πολωνία το 2011.4 ( Απρίλιο???) Νομικά κατοχυρώνεται με τη Συνθήκη του Velsen της 18ης Οκτωβρίου 2007.5 (Μάιο???) Το αρχηγείο του βρίσκεται στη Βιτσέντζα της Ιταλίας.
Συμπτωματικά, οι περισσότεροι θάνατοι από κορωνοϊό έχουν σημειωθεί στην περιοχή της μαύρης αριστοκρατίας στη Βενετία.
Εξίσου συμπτωματικά 60 παιδεραστές Ιερείς από το Βατικανό πέθαναν από κορωνοϊό.
Συμβαίνουν ενέργειες που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι είναι εφικτό να συμβούν, χάρη στον Τραμπ και τον Πούτιν. Όλες οι χώρες της ΕΕ είναι αναγκασμένες να προετοιμαστούν για τον GESARA.
Εδώ στις Κάτω Χώρες, όπου το 71% των παιδεραστών του κόσμου βρίσκονται υπό την Eilte, ο Rutte (πρωθυπουργός της Ολλανδίας) αλλά και η Βασιλική Οικογένεια δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν.
Οι σατανικοί αλαζόνες παγκοσμιοποιητές του Βαθέως Κράτους, ήταν ήδη γνωστοί στον στρατηγό Flynn το 2017.
Λόγω του γεγονότος ότι η Ευρώπη «γεμίζει» από τους Συμμάχους και δεν έχει δικό της έγκυρο νομικό σύστημα, τίθεται σε ισχύ το Δίκαιο του Πολέμου των ΗΠΑ (Το Δίκαιο του Πολέμου αναφέρεται στη συνιστώσα του διεθνούς δικαίου που ρυθμίζει τις προϋποθέσεις για πόλεμο (jus ad bellum) και τη συμπεριφορά των αντιμαχόμενων μερών (jus in bello).
Τώρα μπορούμε επίσης να συνειδητοποιήσουμε γιατί ο Brett Kavanaugh (Μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) έπρεπε να εμποδιστεί από το να διοριστεί ως Ανώτατος Δικαστής, όπως ο Lindsey Graham (Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής) είχε δηλώσει σαφώς κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ψευδούς κατηγορίας, για το πότε και πώς ο νόμος του πολέμου εφαρμόζεται.
Ο μήνας Απρίλιος είχε ανακηρυχθεί ως ο μήνας απελευθέρωσης των απαχθέντων παιδιών από τις υπόγειες σήραγγες.
Τώρα έφθασε η στιγμή του Πόνου.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών, θα είναι η Διακήρυξη του Νόμου GESARA που θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ εντός 120 Ημερών.
Συλλάβετε όλους τους Σατανιστές από πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Ο κορωνοϊός επρόκειτο να αποτελέσει το εργαλείο για την καθιέρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Οι πολιτικοί που πήραν τους ανθρώπους τους ομήρους έχουν προδώσει τους εαυτούς τους υπακούοντας στη φασιστική και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΉ Ατζέντα 21, η οποία τέθηκε επίσης σε ψηφοφορία από τον Bernhard von Lippe ( πολιτικός του ολλανδικού Εργατικού Κόμματος) το 1992 , λίγο μετά την τότε συνάντηση Bilderberg το 1992.
Αν εξετάσουμε όλα όσα έχει κάνει η Σατανική Ελίτ στους λαούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κόσμος θα αντιταχθεί στις ενέργειες του Europe Defender, όχι. Ευχαριστώ που χαιρετίζετε όλο αυτό και που βοηθάτε τα στρατεύματα να απαλλαγούν από την CABAL, όπου αυτό είναι δυνατόν.
Η δυστυχία που προκλήθηκε από τη διεφθαρμένη ΕΕ, θα οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης να ζήσουν αδελφωμένοι με ειρήνη και ευημερία.
Η αφθονία και η ευτυχία τότε, θα αποτελέσουν πλέον το νέο δεδομένο.
Τα βιβλία της Ιστορίας θα πρέπει να ξαναγραφτούν.
Πηγή: ΒΕΤΕΡΑΝΣ ΤΟΥΝΤΑΙΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ